Чергове засідання виконкому від 12 лютого 2013

Традиційно щовівторка члени виконавчого комітету міської ради збираються на чергове засідання. 12 лютого порядок дений склали майже 20 питань.

Зокрема члени виконкому затвердили склад та Положення про комісію з питань своєчасності і повноти сплати податків до місцевого бюджету, погашення заборгованості з виплати заробітної плати та інших соціальних виплат.

Розглянувши пропозиції комісії з питань призначення соціальних допомог Управління праці та соціального захисту населення стосовно надання одноразової допомоги сім’ям воїнів, загиблих в Афганістані, а також малозабезпеченим родинам, у яких член родини під час служби у збройних силах отримав інвалідність, члени виконкому прийняли рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 28 городянам.

Ще одне рішення стосувалось надання одноразової матеріальної допомоги. Згідно з пропозиціями комісії з питань призначення соціальних допомог Управління праці та соцзахисту населення стосовно надання одноразової допомоги громадянам м. Сєвєродонецька, які тимчасово відчувають матеріальну скруту, прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 33 сєвєродончанам.

Одне з прийнятих рішень стосувалося надання жилої площі громадянам, що стоять у черзі на отримання квартири, а також кімнат у гуртожитку.

Так рішенням виконкому була розподілена квартира по вул.Лисичанській, 5-б, а також розподілені дві кімнати у гуртожитках — по Танкістів, 1-а та Маяковського, 26.

На засіданні виконкому прийнято рішення про проведення міських заходів, присвячених Дню захисника Вітчизни, у новій редакції. Зокрема у Льодовому Палаці спорту буде проводитися військово-патріотичний конкурс “А ну-ка, парни!”, присвячений як Дню захисника Вітчизни, так і Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Секретар міської ради закликав городян підтримати подібну ініціативу і 21 лютого о 14-30 відвідати захід: “Это впервые за последние лет 10-12, когда вот такого уровня соревнования допризывной молодежи в рамках подготовки к празднованию Дня защитника Отечества, будет проходить в Северодонецке”.

Андрій Гавриленко також нагадав, що 15 лютого у нашому місті пройте ще один захід - мітинг-реквієм біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Серед іншого розглянуті й прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии