Сєвєродонецькі дільничі проводять операцію “Візит”

В Україні триває загальнодержавний захід “Візит”. За мету він ставить розширення взаємодії правоохоронних органів із владою та громадськістю. Захід покликаний покращити криміногенне становище в країні, адже за умов тісної співпраці боротьба із злочинністю більш ефективна, продуктивніша також і профілактика правопорушень. На цьому наголошують міські правоохоронці.

Найпершим завданням заходу є інформування населення про роботу дільничних пунктів міліції і знайомство громади з дільничними інспекторами для подальшої співпраці. Адже досі у нашій державі зберігається недобра тенденція так званого “невтручання”, приховування своїх та чужих проблем, тоді як своєчасне їх виявлення правоохоронцями може попередити назріваючі злочини. Заздалегідь знаючи про одну крадіжку, є можливість не допустити сотні інших, а виявивши конфлікт між мешканцями під’їзду - запобігти спричиненню матеріальної та фізичної шкоди.

Наразі правоохоронці в громадських місцях розповсюджують інформацію про себе та опорні пункти міліції, яких в нашому місті 7. Інформаційні листівки з фотокартками дільничних інспекторів повідомляють про місце знаходження та графік роботи дільниць, прийомні дні, номери телефонів. Крім того, значна інформаційна робота ведеться і адресно: в поштові скриньки городян вкладаються візитні картки дільничних, подекуди інспектори особисто відвідують оселі, знайомлячись з людьми, за охорону яких несуть відповідальність. Правоохоронці підкреслюють: інформацією про опорні пункти міліції заради своєї безпеки та безпеки своїх близьких мусить володіти кожний городянин.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии