Призер міського конкурсу новорічної ілюмінації передав свій виграш дитячому садку №26

Новосели продовжують отримувати подарунки. Аж ніяк не зайвим у технічному оснащенні нових додаткових груп 26 диткомбінату стане подарунок, переданий дитсадку одним з призерів міського конкурсу на краще новорічно-різдвяне оздоблення — ТОВ “Продмашстрой. ЄвроВікна”. Свій виграш у конкурсі підприємство адресувало саме дошкільному навчальному закладу.

Наскільки за останній рік змінився зовнішній і внутрішній вигляд приміщень другої загальноосвітньої школи, в яких наразі розміщуються додаткові групи 26-го дитсадка — дивується Володимир Єрмоленко - депутат міськради від Партії регіонів, він же заступник директора з економіки й фінансів ТОВ “Продмашстрой. ЄвроВікна” - підприємства срібного призера міського конкурсу на краще новорічно-різдвяне оздоблення.

Свій виграш у конкурсі підприємство адресувало 26 дошкільному навчальному закладу. Мова йде про сучасний DVD-програвач та радіомікрофони з підсилювачами, які стануть в нагоді на всіх дитячих святах. І перше випробування пройде на заходах, приурочених до 8 березня. Володимир Васильович прибув передати виграний у конкурсі приз дитсадку і був приємно вражений проведеними перетвореннями.

 

Джерело: ТРК СТВ

 

Последние комментарии