Ліцеїсти лідирують в рейтингу міського етапу учнівських предметних олімпіад

Галактика талантів або велика ліцейська рада в черговий раз зібрала “фізиків” і “ліриків” сєвєродонецького багатопрофільного ліцею аби привітати переможців і призерів другого - міського туру Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсу-захисту наукових робіт при МАН. Поздоровляли також учнів, які на міському етапі вибороли призові місця у Міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцека та Всеукраїнському конкурсі імені Тараса Шевченка.

Цьогоріч у рейтингу навчальних закладів Сєвєродонецька багатопрофільний ліцей за підсумками міських олімпіад був найкращим - 41 ліцеїст виборов 61-не призове місце, ще десятеро учнів— відзначились у конкурсах, один ліцеїст став призером конкурсу-захисту при МАН. Особливих досягнень в різних олімпіадах і конкурсах добились Олексій Ремізов, Владислав Валуйський, сестри Марія і Дар'я Виноградови, Євген Абібулаєв та інші. Усі винуватці свята отримали бонуси за свої старання — корисні подарунки, які підготувала батьківська рада закладу.

Досягти успіху без талановитого наставника практично не можливо, тому на традиційному святі ніколи не забувають про педагогів, які щороку старанно навчають ліцеїстів, виховують майбутню еліту держави. Подяки оголошено 22-м викладачам ліцею, в тому числі Лідії Олейнік, Людмилі Литвиненко, Олександрі Прогуленко та Геннадію Кобзистому, які цьогоріч підготували найбільше число переможців предметних олімпіад.

Січнева велика ліцейська рада традиційно підбиває й підсумки своїх внутрішніх змагань — конкурсу огляду “За честь ліцею” - в ньому перше місце в ліцейському самоврядуванні посів 11-А клас, а також конкурсу-рейтингу “Ліцеїст року” - в ньому за перший семестр пальму першості тримає десятикласник Євген Абібулаєв.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии