єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги

На виконання постанови Кабінету Міністрів України № 1363 від 28.12.2011 року «Про затвердження Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання осіб» зі змінами та доповненнями доводимо до відома єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103 та адресу електронної пошти: office.luhansk@legalaid.gov.ua, за якими передаються повідомлення про випадки затримання осіб, залучення захисника за призначенням та для проведення окремих процесуальних дій.

Функціонування єдиного телефонного номера передбачає переадресацію телефонного дзвінка до відповідного центру автоматично.

У разі тимчасової неможливості прийняття відповідним центром телефонного дзвінка (лінії тимчасово недоступні) система автоматично переадресує вхідний дзвінок до найближчого сусіднього центру. Дзвінок на номер 0-800-213-103 є безкоштовним для абонентів фіксованого зв'язку України. Для абонентів мобільного зв'язку дзвінок платний, і його вартість визначається тарифами відповідного оператора. Дзвінки неможливі з таксофонів та з-за кордону.

 

Головне управління юстиції у Луганській області 

Последние комментарии