Позачергове засідання виконкому від 28 грудня

28 грудня члени виконавчого комітету зібралися на позачергове засідання. 

З урочистого моменту розпочалося позачергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 28 грудня. Міський голова Валентин Казаков нагородив Почесною грамотою виконкому Віталія Бутова, головного редактора газети „Сєвєродонецькі вісті” – керівника комунального підприємства „Редакція міської суспільно-політичної газети „Сєвєродонецькі вісті” за багаторічну сумлінну працю, високі творчі досягнення у журналістиці, усвідомлене відчуття відповідальності за доручену справу та з нагоди 75-річчя від дня народження.

Віталій Васильович - відповідальний і вмілий керівник, має багатий досвід в журналістиці і організації роботи творчого колективу і водночас, доброзичлива і душевна людина. Семен Аронович Перцовський, знайомство і плідна співпраця з яким триває вже 40 років, так одним словом охарактеризував свого колегу — мудрий, адже це грамотна, високоосвічена людина, з відзнакою закінчив історичний факультет Харківського державного університету, жодного дня не уявляє себе без книги, без пізнання чогось нового, активно працює з молоддю. Про таких кажуть самородок. Народився у глухому селі, пройшов школу життя в армії, на цілині, здобув чимало різних спеціальностей. Віталій Васильович приніс до редакції Сєвєродонецького хіміка свою першу замітку ще працюючи в одному з цехів Азоту. Відтоді пройшов шлях від кореспондента до головного редактора газети і начальника відділу інформації та зв’язків з громадськістю в об’єднанні “Азот”. І до останнього часу працює на відповідальній посаді. У творчому доробку: чимало книг і поетичних збірок, присвячених хімікам, а ще й гімн нашого флагмана. Сам Віталій Васильович дуже скромна людина, але при цьому йому є чим пишатись.

Медаль „За благодійництво” та Почесну грамоту виконкому міський голова вручив Володимиру Єлисєєву, голові наглядової ради ПрАТ «Сєвєродонецьке наукове-виробниче об’єднання «Імпульс» за значну благодійницьку допомогу в різноманітних сферах та перемогу у конкурсі „За благодійництво” у 2012 році.

Щодо порядку денного, він містив 7 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Зокрема, члени виконкому ухвалили проект рішення «Про міський бюджет на 2013 рік» і взяли до відома проект «Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Сєвєродонецька на 2013 рік» та внесли їх на розгляд міської ради.

На засіданні прийнято рішення про реєстрацію громадської організації «Слов’янський Собор» та затверджено План роботи виконавчих органів Сєвєродонецької міської ради на І квартал 2013 року.

Також члени виконкому прийняли рішення про нагородження Почесною грамотою виконкому Ніни Буряк, директора Сєвєродонецького міського Центру дитячо-юнацької творчості за високий рівень професіоналізму, творче ставлення до виконання своїх обов’язків, особистий внесок у розвиток позашкільної освіти міста та з нагоди ювілею.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии