Засідання виконкому від 25 грудня

25 грудня відбулося п’ятдесяте засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради. Порядок денний містив понад 30 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Зокрема, члени виконкому розглянули питання про затвердження рішення Конкурсної комісії щодо присвоєння звання «Людина року» у 2012 році. Участь у Конкурсі взяли: у номінації «Діяч культури та мистецтва» - Геннадій Метьолкін, директор дитячої музичної школи № 2»; у номінації «Працівник освіти і науки» - Лариса Борисова, директор Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді; у номінації «Працівник освіти і науки» - Тетяна Марисняк, вчитель української мови і літератури Сєвєродонецького багатопрофільного ліцею; у номінації «Працівник охорони здоров’я» - Олена Коляденко, завідуюча дитячим інфекційним відділенням; у номінації «Фізична культура і спорт» - Олександр Золотов, старший тренер-викладач СДЮСТШ ВВС «Садко»; у номінації «Молодь Сєвєродонецька» - Віта Гашкова, художній керівник ВПУ № 92; у номінації «Громадський діяч» - Олексій Кунченко, народний депутат України. Розглянувши протокол засідання Конкурсної комісії, виконком прийняв рішення затвердити переможцем конкурсу на звання «Людина року» Олексія Кунченка. Згідно з Положенням конкурсу, переможцю вручається медаль володаря титулу „Людина року” та Почесна грамота виконкому міськради.

Наступне питанням, що розглянуто на засіданні, стосувалося рішення Конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу «За благодійництво» у 2012 році. Номінувався у цьому конкурсі лише один кандидат. Виконком затвердив переможцем конкурсу «За благодійництво» Володимира Єлисєєва, голову наглядової ради ПрАТ «Сєвєродонецьке наукове-виробниче об’єднання «Імпульс». Згідно з Положенням конкурсу переможцю вручається медаль „За благодійництво” та Почесна грамота виконкому міської ради.

На засіданні взято до відома інформацію про стан виконавської дисципліни та якість розгляду письмових і усних звернень громадян у відділах, управліннях, фонді комунального майна та департаментах міської ради. Протягом січня - листопада 2012 року до Сєвєродонецької міськради надійшло понад шість тисяч пропозицій, заяв та скарг громадян, що на 12,6% більше, ніж за відповідний період минулого року. Серед питань, які містяться у зверненнях, 44,9% стосуються роботи комунального господарства. Основна частина заявників – найменш соціально захищені категорії населення.

Члени виконкому затвердили Перелік об’єктів культурної спадщини м. Сєвєродонецька, до якого увійшли 23 об’єкта.

Прийнято рішення про реєстрацію громадської організації «Сєвєродонецька Асоціація Молодіжних Ініціатив «САМІ».Затверджено рішення про надання жилої площі у гуртожитках. Ним передбачається, згідно з чергою, надати кімнати у гуртожитку по пр. Космонавтів, 18-А шістьом сім’ям. Відділу капітального будівництва міськради надано дозвіл на капітальний ремонт міської публічної бібліотеки. Члени виконкому прийняли рішення про нагородження Почесною грамотою виконкому Володимира Волошина, начальника відділу містобудування та архітектури міськради за сумлінну працю, високий професіоналізм, усвідомлене відчуття відповідальності за доручену справу та з нагоди 50-річчя від дня народження.

Затверджено також План діяльності Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у м. Сєвєродонецьку на 2013 рік; План–графік проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів, прийнятих Сєвєродонецькою міською радою на 2013 рік; план заходів з відзначення 100-річчя з  дня народження Заслуженого працівника сільського господарства Української РСР, двічі Героя Соціалістичної Праці Савченко Марії Харитонівни.

Серед іншого розглянуті й прийняті рішення про захист прав малолітніх, оформлення права власності та встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии