Капремонт даху ДЮСШ-3

У межах програми благоустрою міста на 2012 рік тривають останні ремонтні роботи. До кінця грудня планується завершити капітальний ремонт даху однієї з ДЮСШ міста — повідомили у відділі капітального будівництва міської ради.

Капітальні ремонти покрівель, виконані на комунальних об'єктах міста, займають левову частку від усіх запланованих робіт, внесених у програму благоустрою міста на 2012 рік. Так до цієї програми було також включено і капітальний ремонт дахового покриття ДЮСШ-3. Тут було вирішено зробити шатрову покрівлю з профільного листа, яка практичніша і більше підходить для перекриття дахів, з подібними конструкціями. На скатах м'якої покрівлі особливо у зимовий період, накопичувалася велика кількість снігу та води, через що відбувалося її руйнування.

На капітальний ремонт даху ДЮСШ-3 з міського бюджету було виділено 241 тисячу гривень. Роботи, які виконує підрядна організація ТОВ “Северстроймонтаж”, планують завершити до кінця поточного року. Таку інформацію надав начальник відділу капітального будівництва міської ради Роман Абраменко.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии