52 позачергова сесія міської ради

11 грудня відбулась 52 позачергова сесія міської ради. Вісім питань порядку денного стосувалися внесення змін до міського бюджету на поточний рік та доповнень до Програми капітального будівництва на 2013-й, а також передачі балансоутримувачам значної кількості об'єктів після капітального ремонту і реконструкції.

52-га позачергова сесія міської ради відбулась ввечері 11 грудня. Причиною її скликання стало термінове вирішення кількох питань життєдіяльності міста. Зокрема вони стосувались внесення змін до міського бюджету на поточний рік у зв'язку із отриманням дотації з держбюджету. Доходна й видаткова частини загального фонду міського бюджету були збільшені на 1 650 400 грн. Їх спрямовано на потреби комунальних закладів міста — для видачі заробітної платні працівникам та розрахування за використані комунальні послуги.

Інше сесійне питання, що підтримали депутати міськради, стосувалось надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки КП “Сєвєродонецьктеплокомуненерго” під міні-котельню по вулиці Силікатній. Цією котельною опалюватимуть 6 житлових будинків, де обігрів через недосконалість прокладання тепломереж залишався недостатнім. Виділенням землі ставиться крапка у питанні остаточного введення в експлуатацію вже збудованої міні-котельні, а отже в налагодженні комфортного проживання мешканців шести житлових будинків по вулиці Силікатній.

Також одне з рішень стосувалося доповнення міської програми капітального будівництва. За рекомендацією комісії з безпеки дорожнього руху в перелік робіт, запланованих на 2013 рік, внесли будівництво світлофорного об'єкту на перетині вулиці Новікова з проспектом Космонавтів.

Ще цілий перелік сесійних питань стосувався передачі балансоутримувачам об'єктів після їх нещодавнього капітального ремонту і реконструкції. Так на баланс КП “Сєвєродонецьккомунсервіс” передали 13 міських, приміських та селищних автодоріг. Відділу освіти 2, 11 та 19 шкіл, в яких провели заміну віконних блоків, 18-ї школи, в якій відремонтована покрівля, а також інших об'єктів відділу освіти, де були капітально відремонтовані мережі теплопостачання та гарячого водопостачання. Борівській та Сиротинській селищній раді також передали відремонтовані та реконструйовані дороги. А Житлосервісу “Добробут” повернули на баланс два житлових будинки — по вул. Федоренка, 15 та Першотравневій, 25 — після їх цілковитого утеплення.

Всі депутати на позачерговій сесії голосували одноголосно, зазначив у своєму інтерв'ю Андрій Гавриленко. Наразі депутати готуються до чергової сесії міськради, яка відбудеться 20 грудня.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

У "фаси контактного" явный

У "фаси контактного" явный кризис жанра - писать уже нечего, но наследить надо. На кого работаем, болезный?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии