У міській багатопрофільній лікарні відбулося суттєве покращення умов для пацієнтів та персоналу

На балансі Сєвєродонецької багатопрофільної лікарні сьогодні знаходиться 64 будівлі. Наймолодші з них зводились у 70-х роках, тож випробування часом з кожним роком для них все важче. Однак ситуація докорінно почала змінюватись у 2011-му. За останні два роки відбулися суттєві зміни на шляху створення необхідних умов для пацієнтів та роботи персоналу завдяки підтримці міської влади на чолі з Валентином Казаковим, обласної влади, а також патронату народного депутата України від ПР Олексія Кунченка.

Так в минулому році повністю перекрили покрівлю патологоанатомічного корпусу, - це близько 900 кв.м. Було капітально відремонтовано блок невідкладної кардіоцеребральної патології на першому поверсі терапевтичного корпусу. Реконструкцію та перепланування терапевтичного відділення провели у 2012-му. Взагалі ж ремонтні роботи у цьому році розпочали на 39 об'єктах.

Серед основних робіт, які вже були виконані у цьому році, — капітальне оновлення покрівлі фізіотерапевтичного відділення. Тут було укладено 2 тис. кв.м. подвійного шару єврорубероїду. До 1 грудня мають закінчити роботи з капітального ремонту покрівлі стоматполіклініки по Єгорова, 7. Замінили покрівлю педіатричного відділення. Виконувались також поточні ремонтні роботи у самих приміщеннях, зокрема оновлено біохімічну та цитологічну лабораторії у патологоанатомічному корпусі, відремонтовано приміщення психоневрологічного відділення.

За словами Геннадія Овсянікова, начальника технічної служби КУ “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня”, велика робота була проведена і у селищі Борівське, зокрема утеплено стіни поліклініки №1, зроблено внутрішній ремонт будівлі, підготовлено систему опалення під роботу на альтернативному паливі.

Випробування часом негативно позначаються не лише на покрівлях, приміщеннях чи дорогах, а і на електричних мережах. А для медичного закладу перебої з електроживленням неприпустимі. Це питання збираються вирішити за рахунок резервних вводів живлення.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии