Міська бібліотека для юнацтва ім Й.Б. Курлата презентує нові надходження

Міська бібліотека для юнацтва ім Й.Б. Курлата  для любителів читання презентує нові надходження.

У нашому житті так мало незвичайних подій.  Похмурим осіннім вечором хочеться взяти в руки хорошу книгу і зануритися в світ романтики та пригод.

Неймовірне число подій відбувається в житті молодих людей в новій книзі, що надійшла нещодавно до нашої бібліотеки. Випробування Любов`ю, Дружбою, Грошима, Славою, Успіхом. Як вони витримають ці іспити, чи впораються? Впораються. Тому що вони — Диваки від слова “диво”. Їх легко впізнати, тому що вони завжди з`являютьсяі в потрібну хвилину: віддають останнє заради дружби, роблять неможливе заради кохання. Вони просто допомагають словом і ділом, даруючи світло і тепло, а іноді просто не проходять мимо.

Все це — герої нового роману Нати Ігнатової “Диваки”. Ця “романтична історія для дорослих дітей” має ще й продовження — роман “Миттєвості буття”.  Тут читач зустрінеться з уже знайомими героями. Їх можна любити, їх можна наслідувати, ними можна захоплюватися чи критикувати їхні дії, слова, вчинки, погляди, але залишитися байдужими — неможливо. Адже недаремно друзі захоплено, а недруги здивовано вигукують при зустрічі з ними: “От диваки!”.

Обидві книги письменниці — для молоді і про молодь. Вони висвітлюють їхнє життя з його проблемами та захопленнями.

Дуже приємно, що з`являються такі книги в нашій бібліотеці для юнацтва. Запрошуємо всіх бажаючих познайомитися з “диваками” до нашої бібліотеки.

                                                                

Н. О. Назарова, Н. В. Олійник

Последние комментарии