Рівень захворюваності на застуду - в межах сезонного

Рівень захворюваності в місті на застуду наразі в межах сезонного — повідомляють спеціалісти епідвідділу міської санстанції. За останній тиждень кількість городян, які з цього приводу звернулися по допомогу до медичних закладів, навіть, трохи знизилася в порівнянні з попереднім.

П’ятсот сорок сім сєвєродончан за останній тиждень захворіло на ГРВІ. Переважна кількість хворих - діти, їх 407. Серед них 134 школяра, а решта — найуразливіша категорія — дошколята.

Лікувати застудні захворювання у стаціонарах міста направлено 14 городян. Серед них лише один дорослий. Ні одної групи чи класу у міських закладах освіти на сьогодні на закрито на карантин.

Випадків грипу у місті ще не фіксували. Аби попередити захворювання на нього аптечна мережа пропонує городянам три вакцини для щеплення: “Гриппол”, “Ваксигрип” та “Інфлувак”. За останній тиждень імунопрофілактику провели 117 дорослих сєвєродончан: шестеро придбали вакцину за власний кошт, решта провела щеплення централізовано за гроші підприємств та організацій.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии