Грошова допомога інвалідам війни

Луганською обласною радою затверджено Комплексну програму соціального захисту ветеранів війни, праці, воїнської служби, воїнів-інтернаціоналістів, пенсіонерів та громадян похилого віку на 2012-2016 роки. Так у межах Програми до 25 грудня — Дня введення радянських військ у Афганістан - передбачена виплата одноразової допомоги інвалідам війни, які брали участь у бойових діях на території інших держав.

Луганською обласною радою затверджено Комплексну програму соціального захисту ветеранів війни, праці, воїнської служби, воїнів-інтернаціоналістів, пенсіонерів та громадян похилого віку на 2012-2016 роки. Так у межах Програми за рахунок коштів обласного бюджету до Дня звільнення Луганської області від німецько-фашистських загарбників було виплачено одноразову грошову допомогу у розмірі 500 грн. інвалідам війни, учасникам бойових дій у ВВв. Таку допомогу у нашому місті отримали 90 чоловік.

Також, у відповідності з внесеними до Програми змінами, починаючи з 2012 року, разову допомогу у розмірі 500 грн. отримають інваліди війни, інвалідність яких пов’язана з пораненням в період бойових дій на території інших держав. Допомога буде виплачена до 25 грудня — дня вводу радянських військ у Афганістан.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии