КП «Сєвєродонецьккомунсервіс» готує місто до зимового періоду

Роботи вистачає завжди — так із 100%-ю впевненістю можна сказати про трудові будні робітників КП “Сєвєродонецьккомунсервіс”. Наразі комунальники, крім щоденного вивезення побутового сміття та підготовки техніки до роботи у зимовий період, активно займаються очищенням міста від опалого листя. Його за день вивозиться понад сто кубів.

Мінлива осіння погода та перші снігопади не захоплять міських комунальників-працівників “Сєвєродонецьккомунсервісу” зненацька. Необхідні ремонтно-налогуджувальні заходи з підготовки техніки до роботи в зимовий період вже проведені, є угоди на забезпечення паливо-мастильними матеріалами, заготовлена достатня кількість протиожеледного реагента - порядка 200 тон піщяно-соляної суміші - на перший час.

Гаряча літня пора для працівників комунального підприємства змінилася гарячою осінньою. Зараз, окрім звичайної роботи з вивезення твердих побутових відходів, активно займаються очищенням вулиць Сєвєродонецька від опалого листя. Найбільше його накопичується у старій частині міста. В цій роботі, що ведеться за графіком вивезення негабаритних відходів та на замовлення житлосервісів, техніка задіяна по-максимуму — самоскиди, навантажувачі, трактори.

КП “СКС” проводить і своєчасну заміну зношених контейнерів для збору побутового сміття. Із 560 контейнерів, що розміщені у різних куточках міста, цьогоріч замінено 138. Кошти на оновлення міська влада виділила з бюджету, утримання і догляд забезпечують комунальники.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии