Позачергова сесія міської ради від 11 жовтня

Порядок денний 47-ї позачергової сесії міської ради містив 7 питань. Першим депутати розглянули внесення змін до міського бюджету.

Прийнятим рішенням було збільшено доходну частину спеціального фонду міського бюджету на 2,6 млн. грн. Ці кошти спрямовано, серед іншого, на капітальний ремонт колекторів центрального опалення та гарячого водопостачання житлового будинку за адресою вул. Вілесова, 43, реконструкцію системи теплопостачання житлових будинків №1,2,3,4,5,6 по вул. Силікатній зі встановленням модульної котельні, реконструкцію світлофорного об’єкту на перехресті пр. Хіміків та вул. Донецької.

Також кошти з бюджету передбачається спрямувати на капітальний ремонт дорожнього полотна по ш. Будівельників.

На сесії було прийняте рішення, спрямоване на виконання положень Закону України “Про засади державної мовної політики”. Враховуючи, що за даними Всеукраїнського перепису населення 2001 року майже 71% мешканців території, підпорядкованої Сєвєродонецькій міськраді, вважають рідною російську мову, депутати підтримали рішення застосувати заходи, спрямовані на використання російської мови як регіональної. Це зокрема передбачає, що тексти офіційних оголошень та повідомлень можуть розповсюджуватися у перекладі російською мовою. Найменування органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, можуть виконуватися російською мовою поряд з державною. Це ж стосується друкованої інформації службового та ужиткового застосування. Основною мовою роботи, діловодства і ведення документації міськради є державна мова, при цьому можливе використання регіональної.

На честь Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників депутати затвердили рішення про встановлення 29 жовтня на будинку міської ради Прапору Перемоги із символікою часів Великої Вітчизняної війни. Рекомендовано аналогічно зробити підприємствам, установам, організаціям та навчальним закладам.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Обмылок волоуев,зубы где и

Обмылок волоуев,зубы где и обо что заточил.Тебе корешок объяснил,что матерятся касапы,а ты ведь вождь смэрэковый."титульная"нация.

 
 #

Сильвер, вам только дедушка

Сильвер, вам только дедушка Крылов объяснит, стандартным мозгом мораль не извлекается; уж больно образно все, своя атмосфера, как у таракана за печкой.

 
 #

Знал я одного

Знал я одного контактного.Пока объясняли необходимость гумового запобижника,вин пэрэкынувся вид СПИДу.На излете крикнул-чемодан,вокзал,раша.Кто объяснит-о чем это?

 
 #

Васылек ,зробы контакт на 6

Васылек ,зробы контакт на 6 кв.и не мути воду,якщо ты контакный.Контактам гарный контакт бэз окислов и потерь на переходном сопротивлении.Вася,как электрик.ты согласен?Видгукнысь каксапу.

 
 #

Штаб войск Д/УПА прапор мае?

Штаб войск Д/УПА прапор мае?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии