Чергове засідання виконкому від 9 жовтня

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 9 жовтня. Порядок денний містив більше 20 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Членами виконкому затверджено рішення про проведення міських заходів, присвячених 68-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. 26 жовтня о 10-30 відбудеться покладання квітів до братської могили радянських воїнів «Меморіал Слави» за участі керівництва міста, ветеранів Великої Вітчизняної війни та громадськості. Урочистості з нагоди цієї визначної дати пройдуть у міській публічній бібліотеці об 11-00. Протягом жовтня-листопада у міських бібліотеках проводитимуться тематичні заходи, у навчальних закладах – «уроки мужності», тематичні бесіди, лекції, зустрічі з ветеранами ВВВ; у професійно-навчальних та вищих навчальних закладах міста проходитимуть читацькі та наукові конференції.

Також затверджено рішення про проведення міських заходів, присвячених Дню українського козацтва. 14 жовтня святкові заходи проходитимуть в мікрорайонах міста. У міських бібліотеках, Галереї мистецтв та в закладах освіти протягом жовтня також заплановано проведення заходів, присвячених Дню українського козацтва.

Одне з прийнятих рішень стосувалося зміни статусу жилого будинку № 26 по вул. Танкістів, який використовується як гуртожиток. Члени виконкому прийняли рішення виключити цей жилий будинок зі складу гуртожитків та використовувати його для постійного проживання громадян.

Прийнято рішення про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Костянтина Андрєйчука, директора з транспорту ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання «Азот» за багаторічну сумлінну працю, високі показники у праці, професійну майстерність та з нагоди 60-річчя від дня народження.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про затвердження тарифів на послуги ДЮСШ відділу освіти міськради; затвердження порядку надання адресної допомоги інвалідам війни, учасникам бойових дій та багатодітним сім'ям для придбання додаткової тонни твердого палива та балону скрапленого газу; встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии