У Сєвєродонецьку відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Щорічно, в першу неділю жовтня ми вітаємо з професійним святом усіх працівників освіти. Досить важко недооцінити той внесок, який роблять вчителі та викладачі у становлення та розвиток своїх учнів. Тому не дивно, що свято до Дня працівників освіти, яке пройшло у Міському Палаці культури, вирізнялося особливою душевністю привітань.

Вчитель — це та людина, яка знайомить дитину з дорослим світом. Ця професія накладає важкий тягар відповідальності за долю своїх підопічних, тому і відношення до працівників освіти завжди особливе. Привітати їх зі святом в міському Палаці культури зібралося багато людей.

З теплими словами вдячності звернувся до присутніх народний депутат України Олексій Кунченко. За його словами, освіта в Сєвєродонецьку вирізняється як професійністю кадрів так і матеріально-технічною базою. Чимало в цьому сприяє підтримка як на державному так і на міському рівнях причому не на словах, а на ділі.

Від імені міського голови Валентина Казакова та міськвиконкому найкращі побажання висловив учителям перший заступник міського голови Сергій Дядик. Він відзначив, що міська влада робить все можливе для того, щоб якість навчання була у нас на високому рівні. Так в цьому році близько 5-и мільйонів гривень було виділено з міського бюджету на ремонт шкіл, на їх утеплення, відновлення асфальтового покриття, освітлення тощо. За плідну роботу на ниві освіти.

Почесною грамотою виконкому міськради була нагороджена Олена Зєльська — директор Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, грамоти виконкому також отримали вчитель математики школи №2 Лариса Гудковська та Галина Цимбалюк — директор міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Почесні грамоти управління освіти та науки Луганської облдержадміністрації отримали: Неля Глущенко, Ірина Бєлошапко та Олена Скиба.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии