Кращі усиновителі Сєвєродонецька

Батьки — не ті, хто народив дитину, а ті, хто її виховав — вважають спеціалісти — психологи, соціальні робітники. Такої ж думки й усиновителі, які беруть на себе велику відповідальність за юне людське життя, дарують любов і сімейний затишок знедоленій дитині. Живуть такі прекрасні люди й у нашому місті. До Міжнародного дня усиновителя обласна влада відзначила дві найкращі родини — Курганових та Ржевських.

Сміливості, терпіння, неабиякої любові й відповідальності потребує від батьків виховання дитини. Не бракує цих якостей Галині та Андрію Кургановим, які 5 років тому прийняли до своєї сім'ї ще одну дитину, й тепер дбайливо виховують двох синів Женю та Артема, не ділячи, хто рідний, а хто прийомний. Опіку над трьома онуками Лізою, Юлею та маленькою Катрусею - взяла Тетяна Василівна Ржевська. І виконує невтомна бабуся свої нелегкі обов'язки “на відмінно”.

Такі зусилля не залишились непоміченими в канун Дня усиновителя. З цієї нагоди заступник міського голови Сергій Терьошин урочисто передав прийомній мамі - Галині Кургановій Почесну грамоту Луганської обласної державної адміністрації і облради за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики з питань захисту прав дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. А опікуну Тетяні Василівні Ржевській він вручив Грамоту служби у справах дітей Луганської облдержадміністрації. Сергій Федорович побажав усім добра й благополуччя, аби діти були здоровими й завжди радували своїх батьків.

А вони й радують, зізналися винуватці свята - діти завжди слухняні, допомагають вдома, на любов і ласку відповідають тим же.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Бугагашенька, грамотой за

Бугагашенька, грамотой за молоко рассчитаются).

 
 #

Грамоту они вручили.. уроды.

Грамоту они вручили.. уроды. Лучше бы деньгами помогли.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии