Організацію оздоровлення дітей визнано задовільною

25 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради. Порядок денний містив більше 40 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Члени виконкому взяли до відома інформацію про підсумки літньої оздоровчої кампанії 2012 року. Зокрема, 80% дітей було охоплено оздоровленням та відпочинком влітку цього року. Цей показник на 7% перевищує минулорічний. З міського бюджету були виділені кошти на придбання 74 пільгових путівок до ДЗОВ «Альянс», 10 путівок до дитячого оздоровчого комплексу «Южний» (АР Крим) та на забезпечення безкоштовного харчування в таборах з денним перебуванням для дітей пільгових категорій. Всього майже 2000 дітей пільгових категорій відпочили та оздоровилися цього літа за рахунок міського, обласного, державного бюджетів, коштів благодійних фондів тощо. Додатковими формами роботи на базах 17 таборів з денним перебуванням відділу освіти, 4 таборів з денним перебуванням на базі ДЮСШ було охоплено близько півтори тисячі дітей. Відділом у справах сім’ї, молоді та спорту за підтримки міськради відроджено традицію діяльності літнього спортивного табору на базі відпочинку «Голубая волна». Чималу увагу відпочинку дітей протягом червня-серпня приділяли сєвєродонецькі громадські організації: міський клуб східних бойових та оздоровчих систем, клуб спортивного туризму «Пілігрим», військово-патріотичний клуб «Каскад». У цілому члени виконкому визнали роботу з організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей в 2012 році задовільною.   

Відділу капітального будівництва міськради надано дозвіл на капітальний ремонт мереж теплопостачання та гарячого водопостачання будівель відділу освіти міськради.
На засіданні вирішено зареєструвати громадську організацію «Хокейний клуб «ХІМІК» м. Сєвєродонецьк».

Прийнято рішення внести до реєстру об’єднань громадян у м. Сєвєродонецьку громадську організацію Садівниче товариство «Енергетик» та взяти до відома інформацію про обрання її головою Валентину Колесніченко.

Прийнято низку рішень про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету: з нагоди 80-річчя Віктора Івановича Козодоєва, члена президії Сєвєродонецької міської організації ветеранів України; з нагоди 50-річчя педагогічної діяльності Галину Геннадіївну Лємцову, викладача І категорії теоретичного відділу комунального позашкільного навчального закладу «Сєвєродонецька дитяча музична школа №1»; та з нагоди ювілеїв Олену Миколаївну Зельську, директора Сєвєродонецького міського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді; Клавдію Олександрівну Ковальчук, голову вуличного комітету житлового району кварталу Щедрищево.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про внесення змін до рішення виконкому від 21.02.12 №227 «Про затвердження тарифів на мінімальний перелік ритуальних послуг, які надає КП «Сєвєродонецька ритуальна служба»; про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об’єктів, надання дозволу житлосервісам на перепланування кімнат гуртожитків тощо.

 

Інформація прес-служби Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии