Северодончан просвещали в области гендерной культуры

В городе прошла неделя гендерного просвещения. Городские службы провели ряд мероприятий, направленных на ознакомление северодончан с понятиями гендерной политики. Об этом сообщила главный специалист отдела по делам семьи, молодежи и спорта городского совета Ирина Волкова.

Цель акции – повысить уровень информированности северодончан по вопросам гендерного равенства во всех сферах жизни. Это, в частности, и пропаганда осознанного отцовства,  и профилактика насилия в семье, и торговли людьми, и дискриминации по половому признаку.

Как рассказала Ирина Волкова, в рамках проводимой акции в школах прошли классные часы, где ребята общались на тему «Мы разные, но мы равные», просматривали и обсуждали фильмы о гендерном равенстве. Также были оформлены тематические выставки и информационные  стенды, состоялся конкурс рисунка «Современные принцы и принцессы».

На базе Северодонецкого городского центра занятости прошли семинары для безработных граждан и работодателей.

Специалисты городского управления юстиции  провели в  школах  и на предприятиях ряд лекций на тему гендерной культуры, предупреждения фактов дискриминации по половому признаку.

Предусмотрена юридическая и психологическая помощь людям, пострадавшим от гендерного насилия. Ее могут оказать специалисты Северодонецкого городского Центра социальных служб семьи, детей и молодежи.

Для решения вопросов гендерного равенства, предупреждения насилия в семье и торговли людьми в городе создан Координационный  совет.

 

Источник: svsever

 #

Лохторат /простите, не знаю

Лохторат /простите, не знаю Ваше христианское имя/, разве Вы не знаете, что ссылки форум не пропускает?

Зубоскалить, конечно, проще. У зубоскалов, наверное, нет детей или они не понимают, что их детей растлевают. И это возможно только потому, что общество уже переформатировано порок считать нормой.

 
 #

Ахааах!))) Даже не сразу

Ахааах!))) Даже не сразу понял о чем Сильвер пишет! Какое образное мышление, снимаю шляпу (без подтекста)))

 
 #

Жжете, Серебряный! Лучший

Жжете, Серебряный! Лучший коммент в духе абстрактного конструктивизма!

 
 #

зря Вы на Елену

зря Вы на Елену бросаетесь.Спасибо ей за ликбез!Своевременная информация позволит заняться новыми товарами.Физики и производственники, выпустят пластилин с памятью формы для будущих глиномесов-как не мни,а будет лепиться "пестик" и "ступа"для замеса глины,Леденцы на палочке,соответсвующей формы, для лизунов,освоят цыгане.Нужны активисты по организации проведения съездов специалистов, по обмену опытом.Одним словом ,нужно много сделать,чтобы не ударить органами в грязь.

 
 #

O,вижу Елена снова перескоп

O,вижу Елена снова перескоп подняла.Наверное опять гомосеки и прочие темные силы окружают....

 
 #

И еще. Елена,вы так не

И еще. Елена,вы так не напрягайтесь с копированием текста.Вы дайте ссылку. Кому треба-тот зайдет и прочтет.

 
 #

Брависсимо!!!

Брависсимо!!!

 
 #

поднимаем оранжевые паруса и

поднимаем оранжевые паруса и с криком на мове:"ГЭЙ словьянэ"прем в светлое будущее с пасекой на корме, и как во всех деревенских отхожих местах ,в дверях гальюнов прорежем сердечко.Дождались наконец-то счастья!Да здравствуют демократичекие ГЭЙ парады!Почтение лесбиянкам!Главное чтобы обертка была в соответствии с национальным колоритом.Трембиты,бандуры,шаровары и лесбиянки с хохолком,и не одной балалайки в пику клятым москалям.Демонстранты- все трезвые и спортсмены,в отличии от северных соседей.

 
 #

Елена, спасибо Вам за Ваше

Елена, спасибо Вам за Ваше небезразличие
и Вашу деятельность.
Природа создала нас Мужчинами и Женщинами.
А остальное, точно - ЗБОЧЕНЬЦI!

 
 #

Педофілія - вершина ґендерної

Педофілія - вершина ґендерної педагогіки

Педофілію просувають зверху. У 1973 році в довіднику Американської асоціації психіатрів (АРА) під тиском гомосексуального лобі була змінена дефініція гомосексуалізму. Раніше це вважалося порушенням психіки, зараз – це просто стан. У 1994 році ця ж асоціація також забрала педофілію та інші сексуальні хвороби зі сфери патології. Виявляється, що педофілію вони вважають відхиленням лише тоді, коли педофіл сам соромиться своїх злочинів і вважає це проблемою. В іншому випадку, очевидно, ґвалтування дітей дозволено!?!

Педофілію просувають згідно декількох сценаріїв. Один із таких сценаріїв – це тенденція до зниження віку дітей, від якого вони нібито мають «право на секс». До речі, під цим терміном потрібно розуміти жорстоке сексуальне насилля над дітьми. Та все це, як не дивно, просувається під приводом боротьби із сексуальним насиллям та торгівлею дітьми.

У 1990 році в Голландії та Бельгії за підтримки гомосексуально-педофільної організації СОС вік дитини, згідно якого вона має право вступати у статеві відносини, був знижений до 12
років (якщо дитина не має нічого проти і батьки нічого не за-перечують). Та після гомосексуально-педофільних вбивств Марка Дутроксе і масових протестів батьків, вік неповнолітніх знову підвищили на два роки.

Головною ціллю педофільних ідеологів - досягнути того, щоб всі сексуальні
збочення були самі по собі морально-нейтральними, та ще й за умови двосторонньої
згоди. Багато гуманістично-ліберальних організацій прихильно чи толерантно став-ляться до цього жорстокого насилля над дітьми, цинічно називаючи це «сексуальними
контактами між дорослими і дітьми». Якби це було не так, то такі педофільні організації
як організація СОС і американська NAMBLA були б виключені з міжнародних асоціацій.

Фемінізм і гомосексуальна ідеологія мають стільки прихильників (і в державних струк-турах), що якщо би вирішувалося питання зловживання гомосексуалістами невинних
усиновлених ними дітей, то це би просто назвали сексом між дорослими та дітьми і за
ці злочини вже би не були здатні карати.

Так виглядає сучасна толерантність.

Невідомо, до якої стадії дійдуть ці жахливі педофільно-гомосексуальні практики у світі та в Україні. Та якщо більшість мешканців цієї планети побачить небезпеку педофільної загрози для своїх дітей, проснеться і буде активно захищати сімейні цінності, лише тоді ми зможемо протистояти цьому масовому нелюдському злу!

 
 #

Трагічна доля хлопчика, якого

Трагічна доля хлопчика, якого виховували як дівчинку

Ґендерна ідеологія з самого початку заснована на обмані і деструкції. Про це свідчить трагічне життя першого «експерименту», на якому поставлена вся ґендерна педагогіка.
У 60-х роках 20 століття до відомого психіатра Джона Мані, який заснував першу клініку зі зміни статі під назвою Gender Identity Clinic (Клініка ґендерної ідентичності), звернулися
стурбовані батьки двох маленьких хлопчиків-близнюків.

Один із хлопчиків мав урологічні проблеми і внаслідок недбалої хірургічної операції був позбавлений статевого органу. Джон Мані переконав батьків, що не важливо, як людина народжується і що найкраще буде, коли з їхнього маленького Брюса зробити дівчинку (Бренду).

Після операції зі зміни статі Мані більше 10 років наглядав за хлопчиком, давав йому гормональні препарати і переконував його у тому, що він дівчинка. Здавалося б експеримент завершився успішно, про це «досягнення» розпочали говорити відомі вчені та соціологи, від того часу і зародилася ґендерна теорія.

Однак як закінчився цей експеримент і Джон Мані, і феміністки, і ґендеристки замовчують. Хлопчик-Бренда дуже страждав, адже він відмовлявся бавитися з дівчатками, вів себе
чоловічо, не хотів одягати жіночий одяг. А в 13 років, коли він дізнався про все, що з ним зробили в дитинстві, він почав вести себе, як хлопчик, але жив з почуттям великого сорому.

Пізніше він навіть одружився на жінці із трьома дітьми, та ґендерна педагогіка назавжди наклала відбиток на його життя. Про цей жахливий випадок написав і відомий журналіст Джон Колапінто.

У 38 років цей хлопець, вже з ім’ям Девід покінчив життя самогубством. Про це Мані мовчав, та до сьогодні хлопець на ім’я Брюс Раймер вважається «науковим доказом» ґендерної теорії та ґендерної педагогіки. В цьому впевнена і ґендерний «педагог» Оксана Кікінеджі, яка часто згадує про Джона Мані на своїх лекціях, але найважливіші факти навмисно оминає.

 
 #

Колобок чи Ґендеробок? Цю так

Колобок чи Ґендеробок?
Цю так звану казку – пародію на українського «Колобка» дала нам одна вчителька, що відвідала гендерний тренінг від Елли Ламах. Ця відома ґендеристка, яка була директором Департаменту сімейної, ґендерної політики та демографічного розвитку Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту України, проводить так звані інтерактивні заняття для дітей у дитячих садочках і школах. На практиці це означає повне перекручення
казки та травмування психіки маленьких дітей. Адже головний герой казки – так званий Ґендеробок, тоб-то збочений Колобок.

Елла Ламах цю казку презентує як еталон і вже декілька років навчає її маленьких діток у садочках Харківщини, Рівненщини, Львівщини, Київщини, Хер-сонщини та міста Тернопіль. А щоб дитина повністю забула старого доброго «Колобка», вона ще й заставляє дітей брати активну участь у псевдоказці-виставі. Кожного разу, коли Елла Ламах згадує сло-во «ґендеробок», дітки мають встати і бігати навколо стільчика.

Пропонуємо вам самим прочитати цей збочений сюжет, що має вбити в голівки маленьким діткам слово «ґендер» назавжди. Отож:

«Сидів якось дід біля столичного радіо-брехунця і по-слухав інтерв’ю пана Ігорка Гуцуляка про ґендерну рівність…
Та й каже бабуні: «А чи не пошкребла би ти бабуня по коробу
і не спекла би ти нам за рецептом столичних пройдисвітів
отого Ґендеробока?» До речі, слово «пройдисвіт» тут влучно
характеризує діяльність ґендеристів. Та продовжуємо далі. І бабуня
спекла отого Ґендеробока і поставила його охолоджувати. Але він хотів не просто
лежати, а нести всім ґендерні ідеї, тому зіскочив з підвіконника і «покотився шукати
пригод». Зустрічає Ґендеробок зайчика. Зайчик його питає: «А хто ти такий і що з тобою
робити? Можна, я тебе з’їм?»
- Не їж мене, зайчику, - відповідає Ґендеробок, - я тобі краще все розповім
та пісеньку заспіваю: «Почули про мене дід та бабуня по радіо, пошкребла бабуня по
коробу та спекла мене для діда. Не смів я мовчати та просто лежати, помандрував я в
світ. Зустрів я тебе, зайчику, все розкажу та й далі помандрую».
Покотився Ґендеробок по доріженьці асфальтованій та й зустрічає вовчика.
Вовчик питає: «А хто ти такий і що з тобою робити? Можна, я тебе з’їм?»
20
- Не їж мене, вовчику, - відповідає Ґендеробок, - я тобі краще все розповім та
пісеньку заспіваю. Я про ґендер дідуньові, бабуні та зайчику розказав. Тобі розкажу та
й далі поскачу. Помандрував Ґендеробок по доріженьці асфальтованій та й зустрічає
ведмедика. Питає його ведмедик: «А хто ти такий і що з тобою робити? Можна, я тебе
з’їм?»
- Не їж мене, ведмедику, - відповідає Ґендеробок, - я тобі краще все розповім
та пісеньку заспіваю. Я про ґендер всім розповідав і тебе зроблю ґендерно-чуйним
(тобто байдужим до проблеми гомосексуалізації української нації).
Та й покотився далі Ґендеробок по доріженьці асфальтованій. І зустрічає
лисичку-сестричку. Лисичка питає: «А хто ти такий і що з тобою робити? Можна, я тебе
з’їм?»
-Не їж мене, лисичко, - відповідає Ґендеробок, - я тобі краще гендерну
пісеньку заспіваю: Я ґендер поніс бабуні та дідуньові, зайчику та вовчику, ведмедику та
тебе лисичко із темряви лісової виведу.
Під «темрявою лісовою» ґендеристи розуміють природній поділ суспільства
на чоловіків і жінок.
На закінчення Елла Ламах усміхнено дивиться на дітей та цинічно підсумовує:
«Казка ще досі живе і в народі нашому серед нас можна знайти Ґендер-бабуню, Ґендер-дідуню, Ґендер-зайчуню, Ґендер-вовчуню, Ґендер-ведмедуню та Ґендер-лисичку. Ось і
казочці кінець – а хто слухав - ґендерні молодці».

От і таким чином з ваших дітей роблять «ґендерних молодців», тобто повністю
перевертають дитині уявлення про добро і зло, про позитивних персонажів і негативних, замінюючи казки, висміюючи все моральне та духовне надбання України.

 
 #

Дорогі батьки, шановні

Дорогі батьки, шановні вчителі! Хочемо ознайомити вас с брошюрою, яка надійшла до нас від фахівців з данного питання. Це видання підготовлене саме для вас, адже наші діти в небезпеці.

Останім часом у нас впроваджується різні нові програми: ґендерна політика, статеве виховання, антидискримінаційні закони, ювенальні закони, закони про «права дітей та жінок», пропаганда толерантності, а також боротьба зі СНІДом, торгівлею дітьми та надуманим насиллям у сім’ї. Після ретельного вивчення цих програм стає зрозумілим, що справжня їх ціль – підступна руйнація інституту сім’ї в Україні, а це – загроза існуванню нашої нації та держави.

Така практика вже звична для країн Європи та Америки. Адже, наприклад, в багатьох країнах гомосексуалістам дозволили укладати шлюби, всиновлювати дітей, а ще ведеться широка пропаганда цього збоченого стилю життя через освітню систему.

Правозахисник Алекс Спак із Лондона під час свого перебування в Україні розповідав, що у Великобританії принижуються права нормальних людей лише за те, що вони з негативною оцінкою висловляться проти гомосексуалізму. Вихователів та вчителів звільняють і штрафують, коли вони не беруть участі в шкільних акціях, де лесбіянки розповідають, що їхня практика – це норма життя.

Ви будете дуже здивовані, що гомосексуалізм підступно впроваджують у дошкільні програми і в Україні. Вже сьогодні переробляють та міняють дитячі книжки, пісні, іграшки, казки, конкретні навчальні програми, а на численних тренінгах вишколюють вихователів та вчителів.

Про все це та інше ви зможете прочитати у наступних розділах, а потім вже вирішите самі, загрожує воно вам і вашим дітям чи ні. З проблематикою, висвітленою у даному виданні, вже ознайомлено багато людей, і ми не знаємо жодної мами, яка після цієї інформації залишилася б байдужою до цієї проблеми.

В Гугле нужно набрать - Брошюра ГЕНДЕРНЕ «ВИХОВАННЯ»

 
 #

Американський Президент Барак

Американський Президент Барак Обама оприлюднив у Вашингтоні заяву, що вони вважатимуть захист сексуальних меншин, тобто геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів, пріоритетом зовнішньої політики США

Директива Білого дому вимагає від урядових відомств зробити все, що від них залежить, щоб американська дипломатична діяльність і допомога іншим країнам сприяли захистові прав гомосексуалістів. До речі в Україні американські громадські організації (Фонд Сороса «Відродження», Фонд сприяння демократії США, Корпус миру США в Україні) вже зараз фінансують тих, хто просуває ґендерно-гомосексуальні програми. Президент Обама висловив «глибоку стурбованість» нібито дискримінацією, що їх зазнають геї, лесбіянки, бісексуали і транссексуали. Під цією дискримінацією вважається те, що в деяких країнах (сюди відноситься і Україна) політики ще зберігають здоровий глузд та не допускають легалізації одностатевих шлюбів, усиновлення гомосексуалістами дітей, проведення гей-парадів, пропаганди гомосексуалізму у школах.

Обама обурений, що в деяких країнах ще не дозволені гей-паради. Президент США не вперше заторкує цю тему. Виступаючи на форумі Генеральної асамблеї ООН у вересні цього року, Обама також говорив на цю тему. До речі, на травень 2012 року ці ж сили будуть старатися зробити все для того, щоб провести запланований гей-парад у Києві /который провалился/.

Державний секретар США Гілларі Клінтон у промові в Женеві з нагоди Міжнародного дня прав людини у промові повідомила також, що адміністрація президента Обами виділяє 3 мільйони доларів до фонду підтримки громадських організацій у тих країнах світу, де вони захищають права сексуальних меншин.

Пригадуємо, що з лютого 2011 року згідно вимог гендеристів в Америці вже відмінені слова батько та мати, а у школах проводяться уроки ґендеру та гомосексуалізму. На жаль, здорові сили в американському суспільстві вже не можуть протистояти цим збоченцям, адже ті, що не згідні з політикою гомосексуалізації нації, будуть означені гомофобами та покарані.

Американський сенатор штату Оклахома Саллі Керн (Sally Kern) заявила, що гомосексуалізм представляє більшу загрозу для Америки, ніж тероризм. «Це небезпечніше, ніж тероризм, бо гомосексуалізм руйнує моральну стійкість цілої нації, – впевнена Керн. – Ми як нація були засновані на релігії і моральності, і якщо ми приберемо ці принципи з нашого суспільства, то втратимо те, що робить нас великою нацією. Ми більше не будемо доброчесними людьми, а без гідності наша нація не виживе».

Наши чиновники состоят на службе у Барака Обамы и выполняют его внешнюю политику!
Эта беда докатилась и до нас! Родители, проснитесь, иначе вы проспите своих детей!
В украинских учебниках по гендеру написано, что ваши дети должны к 12 годам определиться - они мальчики или девочки? Маразм крепчает, а мы озабочены выборами!

Просьба к автору статьи дать список городского координационного совета гендеристов. Родители должны знать растлителей поименно.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии