На Всеукраїнському фестивалі ДЮП нашу область представлять сєвєродончани

Команда дружин юних пожежних-рятівників 5 школи “Made in Sever” вже неодноразово здобувала перемоги на конкурсах агітбригад. Спочатку — на регіональному рівні у Рубіжному, потім — на обласному у Луганську. Цього разу вони будуть захищати честь всієї області на ХVІІІ Всеукраїнському фестивалі дружин юних пожежних-рятівників у Євпаторії. Поїздка стала можливою завдяки підтримці міськради, Сєвєродонецького відділу Держтехногенбезпеки, керівництва 5-ї школи та благодійного фонду «Заради майбутнього».

Учасники фестивалю на практиці покажуть своє вміння орієнтуватися на місцевості, збирати палатку, а в теорії — дії рятування на воді. Також вони продемонструють домашнє завдання і візитівку.

Ані постійні літні репетиції, ані напружений графік тренувань восени не зменшили жаги до перемоги дюпівців та їх керівників. Автовокзал дюпівці покидали з посмішками на обличчі, впевнено поїхавши за перемогою.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Парубок, никто и не говорит,

Парубок, никто и не говорит, что не надо людям помогать, от показухи тошнит, от того что неприкрыто нас стадом считают всякие кунченки. Так что изображать "объективность", в данном случае - либо глупость, либо гнусность.

 
 #

При всей нелюбви к этому

При всей нелюбви к этому Фонду,
ЗАЧЁТ в данном случае. Уже второй :)
Вот за такую помощь - спасибо!
А ребята - МОЛОДЦЫ!

 
 #

Хотелось бы знать конкретно о

Хотелось бы знать конкретно о вкладе благодійного фонду «Заради майбутнього» и горсовета.

 
 #

Фух, а я уже начал

Фух, а я уже начал беспокоится, куда это зарадимайбутнего делся...

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии