Чергове засідання виконкому від 18 вересня

35-те засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 18 вересня. Порядок денний містив понад 30 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

На засіданні прийнято низку рішень про дозвіл відділу капітального будівництва міськради на реконструкцію системи гарячого водопостачання з установкою сонячних систем у дошкільних навчальних закладах (яслах-садках) комбінованого типу № 9, 10, 24, 26, а також про дозвіл ВКБ на капітальний ремонт (утеплення) житлового будинку по вул. Першотравневій, 20-в.

Члени виконкому також прийняли рішення затвердити тариф на надання послуг з перегляду матчів Чемпіонату України та Кубку України з волейболу 2012/2013рр. серед жіночих команд суперліги у Льодовому палаці спорту м.Сєвєродонецька у розмірі 7,00 грн.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти, надання дозволу житлосервісам на перепланування кімнат гуртожитків тощо.

 

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии