У Сєвєродонецьку відкрито дитячий садок

17-те вересня для Сєвєродонецька та його жителів стало визначним днем. Цього дня відбулося урочисте відкриття дошкільного навчального закладу садка-ясел комбінованого типу №22 “Лелека”. На своє відродження заклад (сьогодні вже “Лелека”, а до 1994-го року “Івушка”) чекав майже 20 років.

Вперше за цей проміжок часу у нашому місті відбулася реконструкція дошкільного навчального закладу такого масштабу. Після відродження у садка не змінився лише номер, все ж інше, починаючи від зовнішнього вигляду і закінчуючи внутрішнім укомплектування повністю відповідає сучасним вимогам. Саме завдяки злагодженій роботі обласної, міської влади на чолі з Валентином Казаковим та підтримці народного депутата України Олексія Кунченка вирішується питання забезпеченості маленьких сєвєродончан місцями у дитячих садках.

На свято завітали представники адміністрації з інших садків, батьки майбутніх вихованців закладу, вихованці з сусідніх садків, які у подарунок підготували невелику презентацію садка.

Подяки міської ради за професіоналізм та високу якість будівельних робіт під час реконструкції ясел-садка №22 отримали робітники підрядної організації приватного підприємства “Владбуд”.

За підтримку та вагомий внесок у життя маленьких сєвєродончан завідуюча садком Олена Кудрявцева вручила подяки міському голові Валентину Казакову та начальнику міського відділу освіти Олегу Башкатову.

Право перерізати символічну червону стрічку надали народному депутату України Олексію Кунченко, міському голові Валентину Казакову та вихованці з сусіднього дошкільного навчального закладу Софії Сліпенко.

Як розповіла Олена Кудрявцева у дошкільному навчальному закладі 8 груп, які можуть вмістити до 140 дітей. Шість з них - ясельні групи, передбачені для найменших дітей, віком від 3-х років. Дві — логопедичні. Кожна группа має кімнати для занять, спальні, душові кімнати. Нові меблі та сантехніка підібрані з турботою про маленьких городня. Окреме місце на першому поверсі займає харчоблок. Він також оснащений сучасним обладнанням. Це і холодильники, передбачені для зберігання охолоджених продуктів, комбайни для нарізки овочів, чищення картоплі та багато іншого. Подбали і про персонал закладу. Для працівників харчоблоку передбачена душова кімната, кімната для прийому їжі. На другому поверсі розташована простора та привітна музична зала. На вулиці на малечу чекають 8 ігрових павільйонів. Окреме місце займає павільйон для проведення спортивних змагань на спортивному майданчику. На території “Лелеки” є і павільйон для сушіння білизни.

За три дні дитячий садок повністю буде готовий приймати своїх вихованців. За словами завідувачки свої двері для дітей садок відкриє 20 вересня.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Совесть? Не, не слышал.

Совесть? Не, не слышал.

 
 #

ну нечего добавить кроме

ну нечего добавить кроме одного,что за 20 последних лет,слово совесть и его синонимы необходимо убрать из всех словарей.

 
 #

silver,дык вы,я ,он,она эти

silver,дык вы,я ,он,она эти тугрики ковали для себя,для парней типа "зарадимайбутнего",для пенсионера и т.д. А итог- лохторату вместо положенного рубля "зарадимайбутневцы" дадут 10 копух и он(лохторат) еще должен их в дупу расцеловать и сказать типа "ой,спасибо,барин, шо вообще по шее не дал". Вот и заглядываем в корман "зарадымайбутневцам", так как там нашего\вашего недополученного действительно много.

 
 #

Довела демократия до того.что

Довела демократия до того.что электорат(по старому)начал считать тугрики в чужом кармане.Если прибыль ныряет-то это Ихтиандру разбираться.А вот садик жаль.В него уже начали грузить 3-е поколение,внуков ложили на дедушкину кровать,но .....сегодня не было-бы помпы с открытием того,что можно было не закрывать.Почему-то большинство считает,что население не только бессловное,но и безмозглое,а ведь даже собака кликуху помнит всю жизнь.За кого нас держат?

 
 #

О! И Кунченковский детсад

О! И Кунченковский детсад вспомнили- симпатявое здание с флагами и без опознавательных знаков за 10-й школой.Там вся прибыль,добытая работягами с Азота и заныривала в нужном направлении.Механизм известен.

 
 #

Миша,что не понятно.Два

Миша,что не понятно.Два торговых дома не нужно,городу и от одного толку нет.А какой был хороший садик!,из нынешнего торгового дома.Вот бы еще и "домик" назад в город,что возле 10 школы-это было-бы КРУТО!Но увы,не обрыбится.

 
 #

Вот только непонятно при чём

Вот только непонятно при чём тут Казаков и прочие фамилии. Они к строительству сада пытались приложить руку, но садик всё-таки был достроен, вопреки а не благодаря.

 
 #

Открыли детский сад! Ха-ха

Открыли детский сад! Ха-ха три раза. Отобрали у художественной школы, когда художка там своими силами и силами родителей сделала ремонт. Выгнали их в помещение второй музыкалки - они и там уже всё в порядок привели.

 
 #

Если не ошибаюсь, пр.

Если не ошибаюсь, пр. Космонавтов, 6а

 
 #

Космонавтов 6-А

Космонавтов 6-А

 
 #

Володя строил строил, а

Володя строил строил, а Валентин наконец достроил...

 
 #

Ясельные группы - это как раз

Ясельные группы - это как раз ДО трех лет, а не после. Потом идут младшая(3-4), средняя(4-5), старшая(5-6 лет) и подготовительная(6-7). По крайней мере, так было раньше в человеческих садиках.

 
 #

А где же адрес?

А где же адрес?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии