Позачергова сесія міської ради від 14 вересня

14 вересня відбулось засідання 45-ї позачергової сесії міської ради. На ній депутати ухвали розподіл понад двох мільйонів бюджетних коштів, що надійшли додатково за рахунок перевиконання міського бюджету за 8 місяців поточного року. Ці гроші в основному спрямовано на підготовку житлового фонду і сфери соцкультпобуту до осіннє-зимового періоду.

10 питань розглянули депутати на 45-й позачерговій сесії міськради шостого скликання. Першими у порядку денному стояли питання фінансового блоку, що стосувались внесення змін до цьогорічного бюджету. За даними фінуправління міської ради, план по доходах по загальному фонду міського бюджету за 8 місяців 2012 р. виконано на 106,04%. За рахунок перевиконання було вирішено збільшити доходну й видаткову частини загального фонду на 790 тис 792 грн. Додаткові кошти за загальним фондом планується спрямувати на допомогу в придбанні твердого палива та скрапленого газу інвалідам та учасникам Великої Вітчизняної війни, на оплату харчування пацієнтів, які лікуються стаціонарно у медичних закладах міста, на підтримку волейбольного клубу «Сєвєродончанка»; придбання інвентарю, обладнання та спецодягу для дитсадка №22, а також проведення омолодження дерев та впорядкування територій у кількох дитсадках і школах.

За рахунок перевиконання річного плану доходів за спеціальним фондом, доходна частина збільшена на 1 млн. 319 тис 832 грн. Ці кошти підуть на придбання водонагрівачів у ДНЗ №26 та капітальний ремонт покрівель ДЮСШ №1 і житлових будинків по вул. Агафонова, 3 та пр. Гвардійському, 48. Також за ці гроші проведуть капремонт тротуару по вул. Горького та відновлення внутрішньоквартальних доріг у 42-му кварталі. Виділяють кошти і на капремонт доріг в селище Борівське.

 

Ухвалено зміни до Міської цільової програми з благоустрою Сєвєродонецька та прилеглих селищ на 2011-2012роки. Перелік заходів, означених в програмі, поповнили ще одним, а саме обладнанням громадських місць системами візуального моніторингу.

Ще одна міська програма — капітального будівництва - була доповнена двома заходами — капітальним ремонтом покрівлі ДЮСШ-1, запланованим на поточний рік, та капітальним ремонтом внутрішньоквартальних доріг у 84-му мікрорайоні, що мають провести у 2013-му році.

На сесії ухвалили передачу на баланс Міського палацу культури реконструйованих зовнішніх мереж електропостачання цього комунального закладу.

Під час засідання депутати погодили рішення, яке подовжує дію одного із рішень січневої сесії, стосовно збільшення лише для дітей пільгових категорій вартості харчування у дошкільних навчальних закладах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з малозабезпечених сімей.

Ще одне з питань освітньої сфери стосувалось введення в рамках узгодженого бюджету міськвідділу освіти 4,5 штатних одиниць у загальноосвітніх навчальних закладах Сєвєродонецька згідно вимог нового штатного розкладу Міністерства освіти України.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Чисто випадково все це

Чисто випадково все це відбулося перед.... виборами.

 
 #

"ухвали...ли". Так

"ухвали...ли". Так правильнее?

 
 #

Отличники!!!

Отличники!!!

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии