Намічено план заходів до 70-річчя «Молодої гвардії»

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 4 вересня. Порядок денний містив майже 30 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Зокрема затверджено склад організаційного комітету та план проведення міських заходів, присвячених 70-річчю з дня створення підпільної молодіжної організації «Молода гвардія». Так, 12 вересня у міському Палаці культури відбудуться урочисті заходи за участі керівництва міста, ветеранів, учнівської молоді та представників громадськості. Цього ж дня у МПК також відбудеться вистава «Во имя жизни» Луганського обласного академічного російського драматичного театру. 28 вересня запланована участь міської делегації в обласних урочистостях, присвячених 70-річчю з дня створення підпільної молодіжної організації «Молода гвардія». Протягом вересня у бібліотеках міста заплановані книжково-ілюстративні виставки, експрес-опитування, анкетування, літературно-музичні композиції та слайд-екскурсії, а у навчальних закладах міста будуть проведені тематичні уроки, лекції, уроки мужності, книжкові виставки та виховні бесіди. Протягом місяця також відбудуться спортивні змагання та естафети пам’яті.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про постановку громадян до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, надання жилого приміщення та жилої площі у гуртожитках, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти, надання дозволу житлосервісам на перепланування кімнат гуртожитків тощо.  

 

Джерело: Sed-rada

Последние комментарии