Чергове засідання виконавчого комітету

На черговому засіданні виконкому, яке відбулося 14 серпня, було розглянуто близько 30 питань, що стосуються життєдіяльності нашого міста. З усіх прийняті відповідні рішення.

З урочистого моменту почалося чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 14 серпня. Міський голова Валентин Казаков нагородив Грамотою Головного управління економіки Луганської облдержадміністрації начальника відділу торгівлі та побутового обслуговування населення Сєвєродонецької міськради Ольгу Шевченко за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток економіки області.

На порядку денному стояло близько 30 питань.

Зокрема, членами виконкому були затверджені заходи щодо організації призову на строкову військову службу громадян 1987-1994 років народження у жовтні-листопаді 2012 року.

На засіданні виконкому було надано право міському голові, фінансовому управлінню міської ради, департаменту економічного розвитку, управлінню житлово-комунального господарства міської ради погоджувати, у межах своєї компетенції, розрахунки обсягу заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування.

Відділу капітального будівництва міськради надано дозволи на реконструкцію зовнішніх мереж електропостачання СЗШ №15, а також на капітальний ремонт покрівлі СЗШ №6, 18, ДНЗ №12 та Сєвєродонецького міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи, оформлення права власності на деякі об’єкти, про надання дозволів житлосервісам на перепланування квартир та кімнат гуртожитків, тощо.

 

Источник: ТРК СТВ

Последние комментарии