Пріоритет – розвиток підприємництва

Чергове засідання виконкому Сєвєродонецької міської ради відбулося 23 липня. Порядок денний містив майже 40 питань. Всі вони були розглянуті та з усіх прийняті відповідні рішення.

Зокрема, взято до відома інформацію про роботу Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у м. Сєвєродонецьку за І півріччя 2012 року. 

Одним з пріоритетних напрямків діяльності Сєвєродонецької міської ради є сприяння розвитку малого підприємництва. Основними завданнями Координаційної ради є створення сприятливого середовища для розвитку підприємництва та реалізація питань регуляторної політики у місті. На засіданнях Координаційної ради обговорюються різноманітні питання підприємництва та питання, які пов’язані з проектами правових актів, що приймаються на рівні міської ради.

Була розглянута та взята до відома інформація про стан заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах м. Сєвєродонецька за І півріччя 2012 р. Станом на 01.07.2012 р. заборгованість з виплати заробітної плати мають 19 підприємств міста. До складу підприємств, що мають таку заборгованість, входять економічно-активні підприємства (майже 48% від загальної суми заборгованості), підприємства-банкрути (50%) та економічно-неактивні підприємства (2%). Зменшення заборгованості на 12% відмічено на будівельних підприємствах, на підприємствах дослідження та розробки, в установах, які надають послуги юридичним особам та в освітніх закладах – на 6,5%.
Серед інших прийняті рішення про надання житлової площі, постановку громадян на квартирний облік та до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти тощо.

Інформація прес-служби Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии