В Луганську викрили підпільний бордель

У Луганську викрили підпільний бордель, повідомляє ЛОТ.

Заклад, організований тридцяти-восьмирічним жителем обласного центру, діяв під прикриттям вивіски масажного салону. Візитки закладу господар сам роздавав таксистам. А коли це не принесло бажаного успіху, почав давати оголошення в газетах. Власне, це лише прискорило викриття.

Інтим-салон розташовувався в орендованій квартирі. Спочатку все було доволі пристойно і в закладі надавались виключно послуги з масажу. Але клієнти не тішили його своєю присутністю. Тоді власник вирішив урізноманітнити прейскурант – долучивши до нього сексуальні послуги. Пошуки робітниць за цією спеціальністю не зайняли у нього багато часу. Секс-працівниць знайшов прямо на вулиці.

Аби прорекламувати свій заклад, чоловік роздавав візитки таксистам, потім почав давати оголошення в газетах. На дзвінки повинні були відповідати самі дівчата, які розповідали про місцезнаходження закладу та перелік надаваних послуг. Свій вчинок горе-сутенер коментує дуже просто - потрібні гроші. Чоловік набрав кредитів загальною сумою на декілька десятків тисяч гривень.

Проти організатора притону заведено карну справу за сутенерство та залучення до занять проституцією. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення свободи.

 #

И я там был, мед-пиво пил.

И я там был, мед-пиво пил.

 
 #

Просто дилетант какой-то. В

Просто дилетант какой-то.
В порядке ли у человека с головой? Даже жаль как-то.
А государству всё-равно дела
к этим проблемам не будет.
Поборники справедливой(цивилизованной) жизни не предложат ли
это дело как-то легализовать и узаконить?
Нужна нам такая цивилизованная(без насилия, как хотят) жизнь?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии