Сєвєродонецьке міське управління ДСНС повідомляє про підвищення пожежної небезпеки

Сєвєродонецьке міське управління ДСНС повідомляє про підвищення пожежної небезпеки

У зв’язку з підвищенням температури, яке спостерігається з початку серпня, Сєвєродонецьке міське управління ГУ ДСНС України у Луганській області закликає громадян не провокувати пожежі в екосистемах.

Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають значних збитків державі та, в першу чергу, навколишньому середовищу, можуть спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, газо- та нафтопроводів, лісові насадження.

З початку пожежонебезпечного періоду рятівники ДПРЧ-12 виїжджали на гасіння пожеж на відкритій території понад 50 разів. Тільки за минулий тиждень сталося 16 загорянь сухої трави. Причина виникнення таких пожеж – необережне поводження з вогнем.

Сєвєродонецьке міське управління ДСНС України у Луганській області закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів, на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок. 

Шановні громадяни!

Якщо ви помітили загорання в лісах, на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101». Не випалюйте суху траву, не розводьте багаття у лісі, не створюйте смітників на прилеглих територіях, тим більше, не підпалюйте їх.

Нагадуємо, що самовільне випалювання рослинності або її залишків, розпалювання вогнищ та застосування відкритого вогню в лісових масивах суворо забороняється діючим законодавством.

 

Сєвєродонецьке міське управління ГУ ДСНС України у Луганській області

Последние комментарии