Не роботою єдиною живе колектив

Не роботою єдиною живе колектив

З метою пропагування здорового способу життя, відзначення Всеукраїнського Олімпійського дня та поширення олімпійського руху в районі 15 червня по вулиці Українській смт. Новопсков відбувся легкоатлетичний забіг за трьома віковими категоріями.

В змаганнях взяли участь вихованці Новопсковської ДЮСШ, учні Новопсковської загальноосвітньої школи, Новопсковського професійного аграрного ліцею, працівники Новопсовської райдержадміністрації та її структурних підрозділів, працівники Районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Новопсковської селищної ради, спеціалісти сфери освіти, культури та медицини району. Загалом в змаганнях взяло участь близько 300 учасників з 15 організацій і установ району.

Вже традиційно у цьому заході взяли участь і спеціалісти Новопсковського районного центру зайнятості. Цьогоріч на старт вийшли начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олена Аврамчук, заступник начальника відділу організації працевлаштування населення Ольга Косован та провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Інна Гуляєва. Їх підтримали діти співробітників центру зайнятості Влад Холоденко, Іван Шпак та Даниїл Косован.

Під час урочистого відкриття заходу всіх учасників змагань привітали голови Новопсковської районної державної адміністрації та районної ради С.П.Бєлік, Б.В. Лебедєв та представник Луганського обласного відділення комітету фізичного виховання та спорту.

Відрадно, що у старшій віковій категорії з бігу на дистанцію 1500 метрів перемогу виборов Влад Холоденко, який виступав за Новопсковський районний центр зайнятості. Всі призери були нагороджені медалями, грамотами райдержадміністрації та пам’ятними подарунками Луганського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України.

Легкоатлетичний пробіг став невеличким олімпійським святом та подарував багато позитивних емоцій його учасникам.

 

Н.Хворостян, начальник відділу активної підтримки безробітних Новопсковського РЦЗ 

Последние комментарии