Навчальний семінар «Школа для волонтерів креативного простору»

Навчальний семінар «Школа для волонтерів креативного простору»

24 червня 2017 р. о 10.00 в Сєвєродонецьку розпочнеться навчальний семінар «Школа для волонтерів креативного простору».

В ході семінару 25 волонтерів отримають знання щодо ролі культурної дипломатії та креативних індустрій в згуртуванні громад, розбудові громадянського суспільства. Навчаться розробці механізмів вирішення проблем громадза допомогою соціальних проектів. Адреса проведення тренінгу: м. Сєвєродонецьк, вул. Гагарина, 108. Клуб «Мерідіан».

Тренінг проводитиметься в рамках соціального проекту «Громадський простір «Паросток».  Ініціатива реалізується громадською організацією «Луганський прес-клуб» за підтримки «ПРООН в Україні» в партнерстві з Сєвєродонецькою міською радою та комунальним підприємством «Сєвєродонецький дитяче-юнацький комплекс «Юність».

В рамках сформовано креативну команду, до якої увійшли журналісти, активісти громадських організацій, художники, музиканти, бібліотекарі, педагоги закладів освіти. Проектом заплановано підписання  меморандуму з учасниками та партнерами проекту, а головне ж – створення інкубатору креативних індустрій та культурно-просвітницьких проектів.

Проведення тренінгу підтримано Проектом Програми Розвитку ООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України», що реалізується за підтримки Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції, в рамках підтримки міні-ініціатив у рамках Конкурсу для груп активних громадян, що брали  участь у візитах по обміну досвідом на тему: «Діалог: соціальна єдність для вирішення проблем громад за принципом “знизу до гори”» в Луганській області та Донецькій області”. 

Для реєстрації на тренінг потрібно заповнити анкету (СКАЧАТИ) та надіслати її із приміткою «ТРЕНІНГ» на адресу: tatyana.vergun@gmail.com

ПредпросмотрВложениеРазмер
anketa._trening1.doc159.5 КБ

Последние комментарии