Мобільний сервісний центр МВС – підсумки роботи в Луганській області

Вже місяць мобільний сервісний МВС відвідує віддалені міста на території Луганщини. Перша поїздка пересувного сервісного центру відбулась до міста Марківка. А вже за кілька днів співробітники сервісного центру надавали реєстраційні послуги у місті Попасна, яке знаходиться у безпосередній близькості з територією бойових дій.

Перший місяць плідної праці співробітників сервісних центрів МВС в Луганській області приніс результати та позитивні відгуки. Більшість громадян дякували, а також відмічали що реформа покращила та ще більше наблизила сервісні центри МВС до кожного мешканця країни. Також жителі Луганщини говорять, що раніше дорога до найближчого сервісного центру займала більше двох годин.

За час роботи, мобільного сервісного центру МВС на Луганщині, було надано більше півсотні різних послуг, серед них: замінено 14 посвідчень водія, перереєстровано 26 транспортних засобів та прийнято 12 запитів на отримання довідок про відсутність судимості.

Звертаємо увагу що графік виїздів мобільного сервісного центру можна знайти на сайті lug.hsc.gov.ua, у розділі «Мобільні СЦ».

Последние комментарии