Сьогодні відначила своє 30-річчя Сєвєродонецька громадська організація ветеранів війни і труда

Сьогодні відначила своє 30-річчя Сєвєродонецька громадська організація ветеранів війни і труда

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук заступник голови ЛОДА Ольга Лішик. Вона від голови Луганськоі обласноі військово-цивільної адміністраціі Юрія Гарбуза привітала наших дорогих ветеранів, подякувала керівнику організаціі Корженко Володимиру Федоровичу та правлінню за важливу і кропітку працю, активну участь в патріотичному вихованні дітей і молоді, підтримку людей похилого віку і ветеранів, співпрацю та мудрі поради.

Привітав присутніх і голова обласноі ради ветеранів Талдонов Микола Григорович. 

З нагоди святкування Дня пам'яті та примирення і 72 річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, згідно розпорядження голови області Юрія Гарбуза, в цьому році передбачені додаткові соціальні гарантії для ветеранів.

"Так, учасники бойових дій, які отримали поранення під час бойових дій у Другій світовій війні і отримали інвалідність отримають разову грошову допомогу з обласного бюджету у розмірі 10 тисяч гривень і сертифікат на оздоровлення в Новопськовському санаторії "Перлина" терміном 14 днів, учасники бойових дій, які безпосередньо брали участь в боях у Другій світовій війні - отримають 5 тисяч гривень! - повідомила Ольга Лішик, - Виплати будуть здійснюватись для ветеранів, які живуть на всій територіі області (включно тимчасово неконтрольовану територію)".

Последние комментарии