Зміни у Повідомленні про об’єкти оподаткування за ф.№20-ОПП

Зміни у Повідомленні про об’єкти оподаткування за ф.№20-ОПП

Луганське відділення Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби повідомляє, що з квітня Повідомлення про об’єкти оподаткування за
ф.№20-ОПП може подаватися за вибором платника податків у паперовій або електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб.

Зазнала змін форма Повідомлення №20-ОПП. Розділ 3 оновленого Повідомлення №20-ОПП доповнено графою 5 «Ідентифікатор об’єкта оподаткування». Ідентифікатором є числове значення, що складається з 8-ми розрядів: перші три цифри – код типу об’єкта оподаткування,  останні п’ять – внутрішній ідентифікатор, прийнятий платником податків.

Для об’єктів оподаткування, інформація про які була подана до 20.03.2017 року, Державною фіскальною службою України присвоєні унікальні ідентифікатори по кожному платнику податків.

Переглянути інформацію про об’єкти оподаткування, у тому числі про ідентифікатори об’єкта оподаткування, присвоєні ДФС України, можна в пункті меню «Реєстраційні та облікові дані» приватної частини Електронного кабінету платника, розташованого за адресою : https://cabinet.sfs.gov.ua.

У разі необхідності зміни ідентифікатора, платник може подати Повідомлення №20-ОПП у якому інформацію щодо такого об’єкта заповнити двома рядками: в першому зазначити дані про закриття об’єкта, в другому – оновити інформацію з самостійно визначеним ідентифікатором такого об’єкта.

Прохання до всіх платників, у разі подання інформації про зміну даних об’єкта (адреса розташування тощо), дотримуватися порядку заповнення окремих розділів Повідомлення №20-ОПП, зокрема коректного значення ідентифікатора.

У разі виникнення питань щодо особливостей заповнення Повідомлення №20-ОПП, великі платники податків можуть звертатися за телефонами: 454-17-22, 454-17-23, 454-09-81 до Управління обслуговування платників Офісу великих платників податків ДФС. 

Последние комментарии