В ДФС здійснюється щоденна робота з викриття корупціонерів

За повідомленнямпрес-служби Державної фіскальної служби України виконуючи завдання керівництва Державної фіскальної служби України щодо ліквідації корупційних схем, Головним управлінням внутрішньої безпеки в 2017 році реалізовано низку оперативних матеріалів. Про це розповів заступник начальника Головного управління внутрішньої безпеки – начальник організаційного управління ДФС Сергій Мартинов.

За його словами, завдяки цьому вже заарештовано 17 співробітників митних та податкових підрозділів, які вдавались до корупційних дій.

Так, як розповів посадовець, у Харківській області затримано та повідомлено про підозру в отриманні неправомірної вигоди у великому розмірі начальника управління податків і зборів з фізичних осіб та його підлеглого за зловживання при проведенні перевірок.

У Волинській області викрито двох хабарників з числа співробітників митного посту та управління обслуговування платників Луцької ОДПІ.

В Одеській області затримано трьох митників, які своїми неправомірними діями нанесли державі збитків на суму понад 1,2 млрд. грн.

Також повідомлено про підозру заступника в отриманні неправомірної вигоди начальника митного посту, який створював штучні перешкоди при митному оформленні вантажів.

«В інших регіонах України, зокрема, Луганській, Рівненській, Херсонській та Сумській областях завдяки зусиллям співробітників Головного управління внутрішньої безпеки затримано та взято під варту 7 службовців. До суду з обвинувальними висновками скеровано матеріали стосовно 6 службовців, причетних до корупції. Таким чином, виявлення корупціонерів та притягнення їх до відповідальності здійснюється щоденно», – наголосив Сергій Мартинов.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии