До уваги учасників ЗНО з неконтрольованих територій Донецької та Луганської областей!

Для проходження ЗНО 2017 учасникам з неконтрольованих територій перш за все потрібно мати атестат українського зразка. Щоб його отримати потрібно подати заяву до загальноосвітнього навчального закладу протягом навчального року для проходження навчання на екстернаті або дистанційній формі. Школа допоможе вам у формуванні комплекту реєстраційних документів та надішле їх до регіонального центру.

Випускники минулих років з неконтрольованих територій, які можуть надати документи лише за допомогою електронної пошти, повинні в установлений строк надіслати скан-копії фотокартки (у такому випадку наклеювати фотокартки на реєстраційну картку не потрібно, треба її тільки відсканувати) та реєстраційних документів на електронну адресу регіонального центру. Також адресою зберігання сертифіката можна обрати регіональний центр. У такому випадку регіональний центр доправить сертифікат до першого за графіком пункту проведення ЗНО

Якщо ви не зможете прибути на обраний вами предмет під час основної сесії, то при реєстрації вам одразу потрібно буде додатково написати заяву у довільній формі на додаткову сесію, перерахувавши предмети та вказавши причину неможливості складання предметів в основну сесію. В заяві потрібно вказати, що ви учасник з непідконтрольної території та додати скан-копію сторінки прописки з паспорту.

Також повідомляємо, що у вас, за бажанням, є можливість частину предметів пройти в основну і частину - в додаткову сесії. У такому випадку у заяві потрібно точно вказати, які предмети в яку сесію.

Для тих, хто не встигне зареєструватися у основний період, з 3 по 19 травня 2017 року буде проходитидодаткова реєстрація.

 

Донецький РЦОЯО

Последние комментарии