Репертуар Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру на лютий 2017 року

Репертуар Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру на лютий 2017 року

5 лютого 18:00 – А. Крим «ЗВІДКИ БЕРУТЬСЯ ДІТИ» Комедія на 2 дії. Постановка та музичне оформлення – заслужений діяч мистецтв України Володимир Московченко.

Тема народження дітей, відповідальність перед ними, ставлення до необхідності та можливості бути батьками об’єднала вісім жінок з непростими життєвими історіями в пологовому відділенні провінційної лікарні, що знаходиться в стадії «хронічного ремонту», де за два дні вони проживають ціле життя.

11 лютого 17:00 - Н. Неждана «І ВСЕ-ТАКИ Я ТЕБЕ ЗРАДЖУ». Фантазія на 1 дію. Постановка та музичне оформлення - Вероніка Золотоверха.

Життя геніальної Лесі Українки захоплює незламною силою духу,але… «…Сьогоднішній сюжет — про любов і зраду, про болюче щастя найсамотнішої людини — генія, про солодку принаду талановитої і безталанної жінки. Наша п’єса про іншу Лесю — земну, живу, лукаву…»

17 лютого 18:00 –  О. Вітер«Станція». Комічне фентезі на 1 дію. Режисер-постановник, музичне оформлення – заслужений діяч мистецтв України Володимир Московченко.

 Три жінки опиняються на дивній станції, де відбувається незвичайне: їхні бажання починають здійснюватися. Чого ж вони хочуть? І чи здійснення бажань зробить їх щасливими? Оманливий рай виявляється пасткою, з якої вибратися майже неможливо...

24 лютого 18:00 - М. Кропивницький«Пошились у дурны». Музична комедія.Режисер-постановник – Євген Мерзляков.

В основу класичної української комедії ліг популярний у світовій драматургії сюжет про те, як спритний слуга обкручує навколо пальця свого господаря і спрямовує його вчинки на користь власним інтересам.

25 лютого о 17:00- В. Орлов«ЗОЛОТЕ   КУРЧА». Музична казка. Режисер-постановник та автор перекладу - Сергій Козир.

 Починається все тієї миті, коли «мишка не пробігла, хвостиком не зачепила, яєчко не впало і не розбилось». Дід з Бабою збирались було зрадіти та... казка не про них. Адже у Вовка з Лисицею свої плани на коштовність: викрасти у Золотої Курочки яєчко. Але, що саме принесе їм щастя – жадане золото чи новонароджене дитинча? Нескладний цікавий сюжет з легким гумором про те, як казкова допомога родини перетворює  дикого злого Вовка на ніжного  турботливого  Батька.

Квитки на виставу продаються:

в міському Палаці культури (пр. Хіміків, 28) з 11.00 до 18.00,
у суботу з 09.00 до 16.00
у неділю з 09.00 до 14.00, понеділок та вівторок – вихідний;
в день вистави, в міському Палаці культури , з 11.00 до 18.00.
Супермаркет «СІЛЬПО», перший поверх з 10.00 до 18.00

Тел. для довідок: (066) 147 10 80(093) 006 06 53

Сайт театру: http://ukrlugteatr.com/

E-mail: admin@ukrlugteatr.com

Вистави театру проходять на сцені міського Палацу культури

(м. Сєвєродонецьк, пр. Хіміків, 28).

Последние комментарии