Сталася дорожня-транспортна подія на вул. Сметаніна

Сталася дорожня-транспортна подія на вул. Сметаніна м. Сєвєродонецька 35-річний водій автомобіля «ЗАЗ 1102» скоїв наїзд на 57-річного пішохода, який переходив вулицю у невстановленому місці. Чоловік з діагнозом: «ЗЧМТ, СГМ, забій грудної клітини, забій правого колінного суглобу, забійна рана лоба, носа» госпіталізовано до травматологічного відділення Сєвєродонецької ЦМЛ. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху…».

Із заявою про скоєння шахрайських дій до Лисичанського відділу поліції звернулась жінка 1956 р.н., яка повідомила шахраям реквізити своєї банківської картки та залишились без своїх заощаджень на суму близько 6000 грн. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 КК України «Шахрайство».

Місцеві жителі продовжують добровільно видавати поліцейським боєприпаси. Так протягом доби до Кремінського та Біловодського відділів поліції із заявами про добровільну здачу набоїв (усього 84 набоїв калібру 5,45 мм та димової шашки) звернулись місцеві жителі. Вилучене направлено на експертизу. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», згідно з якою звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка вчинила злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Крім цього у ході огляду будинку за місцем мешкання чоловіка 1963 р.н. (вул. Донецька м. Попасна) співробітники 
Попаснянського відділу поліції виявили та вилучили реактивну протитанкову гранату (РПГ-22). За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вилучене направлено на експертизу.

Співробітники Старобільського відділу поліції викрили за крадіжку 31-річного чоловіка, який скоїв крадіжку чужого майна у мешканки с. Підгорівка. Вилучено речовий доказ. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 КК України «Крадіжка».

Поліцейські не припиняють боротьбу з незаконним обігом наркотиків. У ході проведення санкціонованого обшуку квартири за місцем мешкання 23-річного чоловіка (квартал 40 років Перемоги м. Лисичанськ) співробітники управління ДПН з обслуговування Луганської області НПУ виявили та вилучили 1 кілограм марихуани.

В ході проведення огляду житла 42-річного чоловіка (вул. Бузкова смт. Станиця Луганська) оперативники Станично-Луганського відділу поліції спільно з бійцями БПСПОП «Луганськ-1» виявили та вилучили пакунок з коноплею вагою 100 гр.

У ході проведення санкціонованого обшуку гаражу місцевого жителя 1978 р.н. (с. Сиротіно м. Сєвєродонецька) поліцейські виявили та вилучили 2,5 кг марихуани.

У будинку на вул. Центральна смт. Марківка, за місцем мешкання чоловіка 1963 р.н., поліцейські вилучили 100 грамів марихуани.

У ході особистого огляду чоловіка 1962 р.н. оперативники Біловодського відділу поліції виявили та вилучили пакунок марихуани вагою 20 грамів.

У 31-річного чоловіка бійці БПОП «Скіф» ГУНП в Запорізькій області вилучили медичний шприц з 8 мл. розчину перветину.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

До Попаснянського відділу поліції звернулась жінка 1956 р.н. про те, що 31 грудня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її родич 1960 р.н. Даний факт зареєстровано. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклого.

У себе вдома (вул. Філатова м. Гірське) покінчив життя самогубством (через повішання) 27-річний чоловік. Раніше висловлював намір покінчити життя самогубством.

У травмпункті Сєвєродонецької лікарні було надано меддопомогу 34-річному місцевому мешканцю (діагноз: рвана рана обличчя ліворуч, відкритий перелом верхньої щелепи ліворуч). Встановлено, що чоловік на робочому місці (працює слюсарем-ремонтником на одному з підприємств) за власною необережністю працюючи болгаркою (не втримав у руках інструмент) отримав вказані тілесні ушкодження. Після надання меддопомоги чоловік від госпіталізації відмовився. Проводиться подальша перевірка.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

Последние комментарии