В Луганській службі зайнятості відбулись урочисті збори з нагоди 26-річчя створення Державної служби зайнятості

В Луганській службі зайнятості відбулись урочисті збори з нагоди 26-річчя створення Державної служби зайнятості

В Луганській обласній службі зайнятості відбулись урочисті збори з нагоди 26-річчя створення Державної служби зайнятості в Україні. В заході взяли участь керівництво Луганського обласного, базових центрів зайнятості та соціальні партнери.

У своєму вітальному слові директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський щиро привітав зі святом всіх працівників служби та соціальних партнерів, підвів підсумки діяльності та зазначив, що, незважаючи на всі труднощі, тільки завдяки злагодженій роботі на спільний результат колективу служби зайнятості вдається досягати в роботі високих результатів та підтримувати позитивний імідж служби зайнятості на Луганщині.

Оголошено Подяки Міністерства соціальної політики України за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері зайнятості, високий професіоналізм, самовіддану працю, сумлінне виконання службових обов’язків

- директору Марківського районного центру зайнятості Олександру Піляшенко;

- начальнику відділу організації працевлаштування Новопсковського районного центру зайнятості Людмилі Метасьовій.

Також кращі працівники служби отримали подяки Луганської обласної державної адміністрації та обласного центру зайнятості. Наприкінці заходупереможець професійного конкурсу обласної служби зайнятості «Кращий колектив року за 2016 рік» визначено Кремінський районний центр зайнятості та Перехідний Прапор отримала директор центру Ліна Перепелиця.

  • img_8855.jpg
  • img_8849.jpg
  • img_8803.jpg
  • img_8789.jpg

Последние комментарии