У зв'язку з погіршенням погодних умов необхідно утриматися від поїздок без зайвої потреби

У зв'язку з погіршенням погодних умов необхідно утриматися від поїздок без зайвої потреби

За даними синоптиків, 13 та 14 грудня на Сході України очікується похолодання. Вночі стовпчики термометрів опустяться до 10-15 градусів морозу. Вдень очікується -8-12 градусів.  Вночі можливо випадатиме сніг, вдень переважно без опадів. На дорогах ожеледиця,  пориви вітру 15-20  м/с.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Луганській області просить  учасників дорожнього руху утриматися від поїздок без зайвої потреби.

Служба автомобільних доріг та ДП «Луганський облавтодор» звертаються до учасників дорожнього руху з проханням не завдавати перешкод в роботі снігоприбиральної техніки та бути пильними та уважними в місцях проведення робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

«Спеціальна техніка працює для оброки дорожнього полотна протиожеледними засобами, проводиться обробка доріг піщано-соляною сумішшю.

Щоденно до робіт зі снігоприбирання та посипки небезпечних ділянок сумішшю задіяні 180 співробітників,  працює близько 80  одиниць техніки.

За минулу добу (12.12.2016) підрозділами ДП «Луганський облавтодор» було використано 270 дизпалива (за весь минулий тиждень – 2100 тон), бензину –  4 тони (за тиждень 24 тони).

Ми готові до негоди і події минулого тижня це підтвердили. Дякуючи оперативному реагуванню на складні умови, проїзд на дорогах Луганщини було забезпечено. Жодного разу ми не перекривали дороги.

Проте ще раз наголошуємо про елементарні правила: якщо немає негайної потреби, краще не використовувати автомобільний транспорт. Ми закликаємо водіїв та перевізників при керуванні транспортними засобами суворо дотримуватись правил дорожнього руху, швидкісного режиму, бути уважними та з повагою ставитись до інших учасників дорожнього руху», - говорить директор ДП «Луганський облавтодор» Олександр Коротун.

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів. 

Якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі, зателефонуйте черговому в вашій області. Вам обов'язково нададуть допомогу! Дзвоніть цілодобово.  Працюють також мобільні телефони. Аналітично-диспетчерська група Укравтодору

+380 (44) 287 11 40

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Луганщині. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера Луганська область - +380 (64) 524 11 25+380 (50) 305 16 49

На сайті Укравтодору можна знайти перелік пунктів обігріву і контакти наших диспетчерів, яким можна повідомити, що ви застрягли.

Також на офіційних сторінках у фейсбук Укравтодору та Компанії «Автомобільні дороги України» буде оновлюватися оперативна інформація щодо стану проїзду та можливі обмеження руху.

Слідкуйте за новинами!

 

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Луганській області

 Фото – робота підрозділів ДП «Луганський облавтодор» (Білокуракіне, Лисичанськ, Мілове)

Службf автомобільних доріг у Луганській області  у Фейсбуці

  • milove_9_grudnya_2.jpg
  • zima_doroga_3.jpg
  • lisichansk_9_grudnya_2016_10.jpg
  • markovka_9_grudnya_12.jpg
  • markovka_9_grudnya_11.jpg

Последние комментарии