ДФС розпочато співпрацю з Офісом технічної допомоги МВФ у сфері управління персоналом

За повідомленнямпрес-служби Державної фіскальної служби Україниу рамках реалізації Програми технічної допомоги МВФ (США) для Державної фіскальної служби України на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів Департаментом кадрової політики та роботи з персоналом організовано проведення з 6 по 14 грудня 2016 року навчального тренінгу з управління персоналом (HR).

Навчання проводять радники Офісу технічної допомоги МВФ Філ Бранд та Леслі Леркіндер.

До участі у тренінгу залучені представники Департаменту кадрової політики та роботи з персоналом, підрозділів по роботі з персоналом ГУ ДФС у  м. Києві та Київській області, Київської міської та Київської митниць ДФС, Офісу великих платників податків.

«Для нас дуже важлива участь працівників служб персоналу ДФС у подібному навчанні, оскільки  співпраця з Офісом технічної допомоги МВФ за напрямом надання консультаційної допомоги має сприяти також оновленню роботи кадрових підрозділів з урахуванням нових методів та підходів підбору персоналу, успішному впровадженню в ДФС кращого міжнародного досвіду у сфері HR», - зазначила директор Департаменту кадрової політики та роботи з персоналом Тетяна Пажитнова.

Програма навчального курсу складається з таких модулів: функції та обов’язки менеджерів з управління персоналом, підбір і розвиток персоналу, управління основними програмами HR, управління та ведення організаційних змін, управління ризиками та стратегічне планування, ефективні комунікації, інструментарій керівника HR для підвищення ефективності діяльності організації та її співробітників.

«Маємо надію, що успішне впровадження цього пілотного проекту та подальша плідна співпраця ДФС з Офісом технічної допомоги МВФ дозволить підготувати фахових тренерів для навчання колег-кадровиків, та стане поштовхом для проведення протягом 2017 року ряду подібних навчальних заходів для працівників по роботі з персоналом територіальних органів ДФС по всій Україні», – наголосила Тетяна Пажитнова.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии