Семінар для ВПО

Семінар для ВПО

Сєвєродонецький міський центр зайнятості продовжує співпрацю з громадськими організаціями, щодо надання психологічних консультаційних послуг для внутрішньо переміщених осіб.

Так 15 листопада відбувся семінар, на якому кординатор центру психосоціальної адаптації для переселенців Іна Кочубей, розглядала питання можливості надання державного захисту для жінок-переселенок проти домашнього насильства. Вона запросила всіх учасників семінару до центру на тренінг за назвою «Мобілізація жінок ВПО проти домашнього та гендерного насильства та написання проектної заявки на грант». Тренінг відбудеться 21-22 листопада 2016 року в рамках проекту «Мобілізація жінок-переселенок проти домашнього та гендерно-орієнтованого насильства», який реалізує ВБО «Конвіктус Україна» за підтримки Єврокомісії.

Участь у заході безкоштовна. У разі успішного проходження тренінгу учасниці отримають сертифікат.

Фахівець центру зайнятості розповіла учасникам семінару про порядок отримання  ваучеру для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці. На підставі ваучера здійснюється перепідготовка, спеціалізація, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями за пріоритетними видами економічної діяльності, підготовка на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні.

На заході обговорювали питання порядку надання професійної, психологічної та соціальної допомоги переселенцям.

 

Інформація направлена Северодонецьким міським центром зайнятості

Последние комментарии