«Військова служба за контрактом – альтернативна зайнятість для безробітних»

«Військова служба за контрактом – альтернативна зайнятість для безробітних»

16 листопада в Попаснянському районному центрі зайнятості був проведений профінформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. В заході взяли участь представники Лисичанського міського військового комісаріату. Головна мета заходу – інформування присутніх безробітних щодо умов комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву Збройних Сил України.

Під час семінару спеціалісти центру зайнятості проаналізували стан місцевого ринку праці та ознайомили безробітних про можливість обрати військову службу за контрактом у ЗСУ як один із виборів професійного майбутнього. Представники військового комісаріату надали безробітним особам вичерпну інформацію про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та умови проходження служби: вимоги до претендентів на військову службу, процедуру відбору громадян, умови проходження служби за контрактом, вікові обмеження, державні гарантії військовослужбовцям, грошове, речове та матеріальне забезпечення, соціально-правовий захист військовослужбовців та перспективи кар'єрного росту.

Також офіцери Збройних Сил України ознайомили присутніх з переліком професій та спеціальностей, які користуються попитом в армії, надали вичерпні відповіді на запитання та побажали вірно обрати свій професійний шлях.

 

Ю.Константинова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Попаснянського РЦЗ

Последние комментарии