ДФС враховує позицію бізнесу у процесі здійснення реформ

Як повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби України Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров взяв участь в обговоренні стану фінансової системи та взаємодії ДФС, НБУ і банківських установ.

«Наша служба знаходиться на етапі реформування та структурних перетворень. І ці зміни так чи інакше відображаються на фінансовій сфері», – зазначив Роман Насіров.

Очільник відомства наголосив, що ДФС постійно вживаються заходи щодо налагодження взаємодії з платниками податків. «Ми активізували діалог з бізнесом та враховуємо його позицію у процесі реформування ДФС».

Під час діалогу з представниками фінансового сектору були підняті такі  питання, як зміна підходів до податкового адміністрування та податкове регулювання бізнесу.

«Наразі фіскальною службою проводяться заходити з детінізації економіки та спрощення податкового законодавства, постійно ведеться боротьба з корупцією. Серед найбільш успішних кроків – спрощення податкового адміністрування, удосконалення процесу подання електронної звітності та запровадження нових електронних сервісів для платників», – додав Роман Насіров.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии