Митники та прикордонники працюють над спрощенням процедур у пунктах пропуску

Як повідомили упрес-службі Державної фіскальної служби України Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров відвідав з робочим візитом автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі», Чернігівська область, та взяв участь у нараді з керівництвом області та Державної прикордонної служби України.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи впровадження пілотного проекту запровадження системних спрощень прикордонних та митних формальностей в автомобільних пунктах пропуску. 

«Це дозволить скоротити час проходження митних процедур та запровадити нові механізми огляду транспортних засобів», - зазначив Роман Насіров.

Він додав, що забезпечення координації між прикордонною та митною службами позитивно вплине на процеси міжнародної торгівлі.

Нагадаємо, наразі ДФС працює над спрощенням митних процедур, зокрема, реформа митниці стосується автоматизації та зменшення людського фактору при проходженні митного контролю; запровадження ефективної системи моніторингу та контролю; інтегрування всіх процесів з метою створення єдиної автоматизованої інформаційної системи.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии