Експерти GIZ провели семінар-тренінг з трансфертного ціноутворення для фахівців ДФС

За повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби Україниу рамках підвищення кваліфікації керівників підрозділів аудиту за професійною програмою: “Контроль за трансфертним ціноутворенням” та за участі Німецького товариства міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit(GIZ) GmbHекспертами др. Штефана Грайля, Арніма Хільзе та Гюнтера Морлока з 1 по 3 листопада 2016 року проведено семінар на тему: «Трансфертне ціноутворення» та вивчення відповідних методик у Німеччині та ЄС на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів Державної фіскальної служби України.

«Вивчення провідного європейського досвіду та можливостей практичного застосування найкращих світових методик в оподаткуванні сприятиме підвищенню кадрового потенціалу аудиторів фіскальної служби, що особливо важливо в умовах впровадження реформ у нашому відомстві», - зазначила директор Департаменту кадрової політики та роботи з персоналом ДФС Тетяна Пажитнова.

Серед основних тем, зокрема, розглядалися методи “Процедур взаємного узгодження” та “Угод про попереднє узгодження цін”.

У рамках заходу експерти обговорили правові основи та актуальний розвиток в Німеччині, практику перевірок з трансфертного ціноутворення в Німеччині (актуальні випадки) тощо.

Близько 75 фахівців з центрального апарату та територіальних органів ДФС взяли участь у семінарі, за результатами якого учасники отримали сертифікати.

Довідково:

Проект “Підтримка реформи управління державними фінансами” реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини. GIZ підтримує уряд Німеччини у досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами німецької співпраці з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. 

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии