"Правовий театр" в бібліотеці

"Правовий театр" в бібліотеці

8 листопада відбувся черговий захід у рамках проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції». Це спільний проект міжнародної організації IREX з Національною поліцією України створений з метою підвищення обізнаності громадян та їх розуміння реформи.

Бібліотека, яка у цьому проекті виконує роль майданчика для спілкування між поліцією та громадою міста, запросила до себе учнів ВПУ № 92, а збоку патрульної поліції були запрошені старший інспектор управління патрульної поліції міст Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного Кононов Микола та прес-офіцер Катерина Куян.

Також на заході була Гречишкина Наталія, головний спеціаліст Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Луганській області.

На цей раз гостям був запропановано "Правовий театр", в якому усі ролі, правопорушників, потерпілих та поліцейських, виконували запрошені учні. 

Такий формат заходу надає можливість змоделювати ситуації, які можуть трапитись з кожним у повсякденному житті. 

Після розігрування ситуації обговорювалися та пояснювалися патрульним поліцейським. Такі пояснення навчають, як правильно поводиться, як спілкуватися з поліцейським, та як не 
потрапляти у такі ситуації.

Усі з своїми завданнями справилися "на Ура!". Розваючись та жартуючи засвоїли просте правило: "Будь відповідальним громадянином!". А позитив від гри та спілкування ми зберегли на фото на нашій сторінці https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1261152697269389.1073742045.180715845313085&type=1&l=05186a22f9

 

Бібліотекар Біловицька Юлія

Последние комментарии