Відбувся Східноукраїнський форум "Відновлення через діалог"

Відбувся Східноукраїнський форум "Відновлення через діалог"

1-2 листопада 2016 року в Луганській області відбувся Східноукраїнський форум "Відновлення через діалог".

Завдяки координатору проектів ОБСЄ в Украіні форум об'єднав представників громадськості, регіональних та центральних органів виконавчої влади, представників міжнародної спільноти, бізнесу, уповноваженого у справах людини, бізнес-омбудсмена, СІМІК, експертів з фасилітаціі діалогів. Координатором форуму виступив посол Вайдотас Верба.

У заході прийняв участь Спеціальний представник Головування федерального уряду Німеччини в ОБСЄ в 2016 році доктор Гернот Ерлер та Генеральний консул Германіі в Донецькій області, почесний доктор, Вольфганг Мьоссінгер. 

Робота проводилась в п'яти напрямах: ВПО, соціальна допомога; децентралізація; розвиток громадянського суспільства; економічне відновлення/"оздоровлення" Луганськоі області; режим лініі розмежування. Всі пропозиціі, які були запропоновані робочими групами будуть враховані під час формування роботи місії ОБСЄ в 2017 році. 

Для Луганськоі області форум є потужною платформою для формування стратегії розвитку, покращення соціальних послуг, залучення інвестицій та посилення ролі громадських ініціатив.

Последние комментарии