Учасникам АТО завжди готові допомогти

Старобільський районний центр зайнятості продовжує забезпечувати соціальний захист та підтримку учасників АТО, надає їм всебічну допомогу у пошуку роботи, підвищує  конкурентоспроможність на ринку праці.

Центром зайнятості проводяться інформаційно - роз’яснювальні та профорієнтаційні заходи: Дні відкритих дверей центру зайнятості, семінари для безробітних даної категорії, зустрічі та семінари з роботодавцями з питань працевлаштування учасників АТО, ярмарки та міні - ярмарки вакансій, тренінги з психологічної підтримки.

Нещодавнодо Дня захисника України також був  проведений  психологічний тренінг з громадською організацією «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» за участю кваліфікованого антикризового психолога.  При проведенні заходу учасники мали можливість навчитися керувати своїми емоціями, конструктивно вирішувати конфлікти, налагоджувати  стосунки з оточуючими. Питання ,які розглядалися, на сьогоднішній день, є одними з найбільш значущих для України. В цьому заході взяли участь учасники АТО перебуваючи на обліку.

Як результат кропіткої праці – за направленням центру зайнятості працевлаштовано -8осіб, заключили контракт для проходження військової служби – 4особи.

2 особи отримали одноразову допомогу та відкрили власну справу.Попередньо вони пройшли професійне навчання за курсом «Підприємець – початківець».

Брали  участь у громадських роботах -  3 особи.

Вся робота центру зайнятості яка проводиться з  демобілізованими учасниками АТО та підприємствами району, щодо вирішення питань працевлаштування осіб даної категорії висвітлюється у засобах масової інформації.

        

Старобільський РЦЗ

 

Последние комментарии