Їх головний обов’язок - бути надійним захисником

Їх головний обов’язок - бути надійним захисником

Вони – професіонали своєї справи, віданні службі, вірні своєму народові та державі. Це мужні, відважні, висококваліфіковані фахівці, які обравши для себе нелегку і почесну професію, готові будь-якої миті прийти на допомогу та захистити співвітчизників.

Поліція охорони – це гарантія безпеки громадян, а робота працівника охорони складна і багатогранна. Вони стоять на сторожі майнових інтересів і прав громадян, одночасно виконують завдання щодо попередження та розкриття злочинів та припиненню адміністративних правопорушень в місцях несення служби.

На теперішній час крім супроводу та інкасації коштів під охороною підрозділів поліції охорони області знаходяться  особливо важливі об'єкти та приміщення з особистим майном громадян. В рядах поліції охорони Луганської області служать поліцейські та вільнонаймані охоронці. Очолює поліцейських охорони талановитий організатор, грамотний керівник полковник поліції Осіпіян Олег Володимирович.

– Дуже важливим в нашій служби є правильна стратегія. Одна із таких стосується ретельного відбору кожного співробітника поліції охорони, –  вважає начальник УПО Осіпіян О.В. – Від цього залежить не тільки збереження матеріальних цінностей громадян, але й саме життя наших бійців, котрі ризикують кожного дня. Багато уваги ми приділяємо питанням організації навчання особового складу, підвищення професійної майстерності, тому систематично у нас проходять заняття, а кандидати перед прийняттям на службу проходять відповідний конкурс.

Ще однією із найважливішою стратегією є організація охорони та розміщення постів. Об'єкти, які знаходяться під охороною поліції охорони, обладнані кнопками тривожного сповіщення виведеними на пульт централізованої охорони, котрий розташований у місті Сєвєродонецьку. Всього по Луганській області встановлено 433 кнопки тривожної сигналізації на важливих і особливо важливих об'єктах, також цілодобово діє 6 нарядів груп затримання.

Окремо хочеться розповісти про колектив УПО. В ньому  працюють люди, які щиро віданні своїй справі та не уявляють свого життя без поліції охорони. Це - ветерани служби, більшість яких і надалі працюють в УПО. Одним із таких, є інженер Сєвєродонецького міжрайонного відділу поліції охорони Подбєльцев С.М.

Сергій Миколайович присвятив службі більше 20-ти років. Починав він з групи реагування, але його покликанням була інженерія. «Життя минуло в цих стінах, - згадує  Подбєльцев С.М. – Для мене це друга домівка. Усю службову діяльність я пліч-о-пліч працював з людьми, які стали не тільки колегами, а й близькими товаришами».

До лав охорони Сергій Миколайович вступив за своїм бажанням, бо цього хотів ще в армії. Він вважає, що людина повинна самостійно будувати свою долю і робити власний вибір, тому і радив сину діяти самостійно. Навіть якщо його вибір паде не на користь охорони.

На моє питання, якщо б була можливість повернутися на двадцять років назад та зробити інший вибір, Сергій Миколайович відповідає так: «Я не жалкую, що своє життя присвятив службі, тому повернувся вже як вільнонайомний працівник».

Свій вибір в поліцію охорону впав і у молодого та перспективного старшого інженера УПО Чаплигіна Владислава. За рік служби старший лейтенант зарекомендував себе з позитивного боку. Владислав знає і вміє грамотно організувати весь робочий процес. Вважає, що у справжніх керівників робота будується з особистого бачення, тому  Чаплигін В. став цінним співробітником поліції охорони.

Головний обов’язок кожного працівника поліції охорони – бути надійним захисником добра і справедливості на рідній землі, берегти мир і спокій громадян, їхнє життя, здоров’я і майно, боронити інтереси держави і суспільства. Напередодні Дня захисника України увесь жіночій колектив щиро вітає чоловіків зі святом, бажає творчої наснаги, життєвої енергії та успіхів у службовій діяльності на благо держави.

 

Управління поліції охорони в Луганській області

Последние комментарии